cannabis.pro

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » Ostroh Open 2007 (Cup 3)

Ostroh Open 2007 (Cup 3)

Сообщений 41 страница 60 из 224

41

Я особисто не проти спектаторів, але часом буває вони шумлять настільки голосно, що не чути свого партнера по грі і розсіюється сконцентрованість на гру (ну принаймі у мене так). Нехай при кожній грі будуть спектатори, які будуть слідкувати за порядком у залах (1-2 чела від команд які не грають).

З Нетішина я бачу зарегіну лише 1 команду, 2га буде??? Лєжа поговори з ними поскоріше і попроси їм відписати в цю тему!

0

42

Ту Санік:  ваші обидві команди за 2й варіант по картах?

В Острозі на днях сформується нова команда, яка більше всього буде виступати на чемпі (принаймі нам хотілось би надати таку можливість для них), її капітан зарегіструється і викладе інфу про свою команду за пару днів. Я так як один з організаторів турніру беру на себе право віддати зарезервовану квоту саме для цієї команди.

Ще одне: давайте уточнимо як буде визначатися сторона команди (терори чи спецназ)? Ножові раунди або монета ібо правила для всіх однакові! Голосуємо!

0

43

Дели на каждый город по 2 квоты, а дальше квоты будешь раздавать по результатам турнира... Система у меня есть... я тебе её потом покажу и все расскажу (там есть что обсудить). Рокитно (обе команды) за то чтобы было 4 карты (даст, нюк, трейн и инферно), а сторона, ряд за которым играть а также кто первый будет черкать карту по результату броска монеты (как на топ чемпионатах)!

0

44

напиши якщо не секрет хто в тому тімі буде? просто особисто цікавить, і ще.. я так і не поняв на рахунок спектаторів? я особисто не беру участі але хочу подивитись.......

0

45

ПЕРВЫЙ ВАРИАНТ!!! чё не ясно?

0

46

Парни, а мы б могли приехать поучаствовать? m1nd[ctrl] г. Мукачево

0

47

Далеченько вам їхать прийдеться)), на наступний раз хіба що, квоти всі вже розприділені.
Про тіму розкажи

0

48

ех... а у нас какраз чемпов нету :( мы бы на этот какраз приехали :(

0

49

ну на всякий случай напишу:
m1nd[ctrl] ~ mAdaL
m1nd[ctrl] ~ obodon
m1nd[ctrl] ~ Mev4iK
m1nd[ctrl] ~ Sean
m1nd[ctrl] ~ Sm1tty
m1nd[ctrl] ~ Ma4onis
m1nd[ctrl] ~ Fartovuy

Пишу всех :))

0

50

Якщо нічого не вирішиться з другою острозькою командою то можна було б вам квоту віддать.. Сьогодні або завтра це вирішим

0

51

огромное спасибо, мы ждём

0

52

интересно ещё как к Вам добратся :)

0

53

H 0 T:

[H 0 T] ma3str0*
[H 0 T] w3rw0lf
[H 0 T] K03aK
[H 0 T] Fasc!sT
[H 0 T] Still::Frag

з 18 числом згодні;
за 1 варіант розподілення карт (по турам, жеребкуванням);

0

54

ух, к Вам ехать 8 с половиной часов :)

0

55

не, сорри что нашумел :) к Вам реально мы добратся не можем :( сорри :(

0

56

Народ якшо у вас там з 2 квотою буде напряг то може нам на Нетішин віддасте? У нас може буде на днях тіма нова. Такшо мона булоб її підтянути.

0

57

давайте ! побильше нового МЯСА !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Мяго це хорошо!

0

58

Нах нам боты на чемпе! Я бы тоже самое мог сказать, тем более что мы 1 взяли! Но в нас шас напряги с КС'ом и достойными тимами. Пусть на ровно 3ю квоту отдадут, там много нормальных команд с которыми можно играть! А дальше будем видеть... что нить выиграете и будем уже тогда такие предложения рассматривать... А так получится что на чемпе команды 3-4 будет нормальных а все остальное сакс. Это уже не чемп!!!

Отредактировано San1K (2007-08-09 17:48:40)

0

59

Ну так шо організатори дєте 3 квоту на Нетішин?

0

60

Саня ти не правий. Звідки ти знаєш, що вони боти? А може то темна конячка, яка порве всіх нах? Якщо у
них буде можливість приїхати - хай їдуть. Тим більше це значно розширить географію турніру.

З.І. Якщо я правильно зрозумів, яку тіму ти вважаєш ботами :)

Отредактировано 4it0r (2007-08-09 18:37:10)

0

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » Ostroh Open 2007 (Cup 3)