cannabis.pro

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » Ostroh Open 2007 (Cup 3)

Ostroh Open 2007 (Cup 3)

Сообщений 61 страница 80 из 224

61

В том то и дело что ты ничего не понимаешь... На прошедшем чемпе Острог слил почти всем... то какая же вторая тима может быть от Острога? Тем более что теперь в Нетешина не 3 а 2 квоты, так же и с Ровно, потому что -1 квота на Рокитно и -1 на Острог. Пусть Ровно опять 3 состава везёт так как в прошлый раз их места были: 2е, 4е, и 5..8 - кажись так, а это неплохо. Сам знаешь, мы бы могли привезти +2 состава ещё, и то каких что с Острога топ 3 увезли бы на Рокитно (если бы некоторые не свалили хз кто куда)... Нетешин не очень то и зажёг на прошедшем чемпе, одна там тима вообще была покрыта холодом, а Ровно (МаусЭксп) с теми (Нетешин - ФоулСаинтс) что 3е место взяли допы играли - это уже лучше чем +1 квота на Острог или Нетешин... Так что Ровно - 3 квоты палюбом! Вот не пойму чё они ничего не говорят...?

0

62

Во общем, квоту надо выдать по следующему приоритету: Острог, Нетешин, Рокитно, Ровно.

0

63

А ти шо думаєш шо Нетішин хуже Ровно чи Рокітного? Якшо наші тіми не силньо ярко виступили не чемпі це не про шо не говорить. Ти думаєш якшо ти взяв 1 місце то ти і цього разу так само його візьмеш? Тута тоже велику роль іграє як фарт так і те шо ви були на чемпах а наші тіми були всьогото 1 раз на чемпі. Коли вацани привикнуть іграти на чемпах то і вам буде мало місця.
Мені то лічно побоку скільки квот на Нетішин, я знаю шо мій тім там має бути, але якшо дадуть нам 3 квоту то думаю шо 3 тіма не буде така як Нюкен шо взяла останнє місце.
Хай рішають організатори кому її віддавати ту грьобану квоту, но якшо Рівне не цікавиться лишньою квотою для себе то вибачай, краще хай вона буде нам.(ІМХО)

0

64

хух ёпт наконєцто зарєгєстрірувався =)
я вважаю що нетішинська нова команда буде набагто краще грати за ровенську(MSX) і навіть можливо і за хотів =)!!!

0

65

В том что Ровно не интересуется ты ошибаешься - это 1!
То что вы слили это ваши проблемы - это два!
И количество квот на подобных чемпах решают не тем кто в и что, а по результатам выступления... - и это 3!
И какая разница что я думаю о том возьму ли я этого разу 1е место? Ровно по общим результатам выше вас - значит 3я квота должна достаться именно им, так как они изначально её имели и достойно защитили... А вы что? Три квоты - а достижения - 3е место... а дальше слив! Так что не спорь, ты сам реально осмотри обстановку, вместо того чтобы писать что мы думаем и что произошло... Мы знаем свою цель и мы к ней идём, не оспаривая претензии которые нам мешают... Если уж так, то что получается: у вас городская сеть, это уже большой + для развития, + больше тим чем у нас, + вам ехать к острогу понты... А у нас: неским трейнится, около 250 км. дороги, вставать надо в 4 утра!, и наши чемпы: 2004 или 2005 г. в Ровно, 2007 - Львов ВЦГ и вот последний Острог... А ты гониш... то-сё...

0

66

2 HA3AP.K:

Не, ну вы слушайте: новая Нетешинская команда будет намного лучше играть за МаусЭксп и возможно за Хотов...! Мауса по допам проиграли тиме которая взяла 3е место! А Хоты мало ли в ноли уходи :haha: ли... Разницу чувствуешь?

0

67

Бля - все! Кумарит меня это... Мне пох... кто что... Делайте что хотите... Я хотел чтобы было все по честному... А выходит всем по... Острог - Нетешин (12 км. расстояния) вот они сё и мутят... А все даже внимания не обращяют... Делайте что хотите... Можете ещё и в нас 2ю квоту отнять... Я разрешаю... Будем с ломаками весь чемп мочить...

Отредактировано San1K (2007-08-09 22:46:49)

0

68

И ещё... ты говоришь что Ровно молчит... а что? - регистрация на чемп заканчивается уже сегодня... мож они ещё думают? Кто сказал что уже сроки истекают? У меня есть рациональное решение этой проблемы... На каждый город по 2 квоты... Все получается справедливо... Потом, если Ровно к 16.08.2007 включительно не зарегистрирует 3ю тиму, тогда по соглашению Нетешина и Острого они разделят 4 (ведь пока 2 квоты каждому) квоты между собой как захотят... Всех это устраивает?

А приоритеты городов в порядку: Острог, Нетешин, Рокитно, Ровно я поставил в таком порядку как бы по результатам выступления...

0

69

ипать ипать .... Саник правельно базарить .... в основном там нехуй з ким играть .... фарт ... на фарт надияться ти хто е...  Я тоже 3 года назад на фарт надиявся .... если ты ореш шо ровно оцтой играе ! го на лавандос 5х5 ...

HA3AP.K  - приежайка))) и на лавандос по 50 грн мапа го !

просто це й галимий базар захарив ... я понимаю шо у вас там "родствени" связи нетишин острог .... про ту игру з допами я воще молчу ... паузы хуявзы ... вы тупа в галиму слылы маусов ! а рестарты при галимом респе нетишинских команд .... чи цёго всёго не було ??? чи мени це приснилось ???

Отредактировано VarguS (2007-08-10 00:40:46)

0

70

Хулі ви навісли? Я сказав шо це моє ІМХО. І ще раз кажу шо мені на квоти пасрать бо мій тім є, а на остальних я ложив болт.
Блять вопше надабулоб цю йобану квоту не оставляти, а роздати хйз як, ато блять щяс всі між собою перестуться із-за сраної квоти.
Хочете оддавайте її для Ровного, хочете для Рокітного, хоть блять для Славути мені похуй бо я просто висловив ІМХО, а ви блін тута грузите мене за якуто хрєнь.
І кстаті San1K, ми взяли 3 місце і допи з маузами не грали такшо демочки передивись ще раз. Допи з маузами грали Н О Т, а не ми.
І ви шо пацани хотіли шоб ми зробили чємп для одних атцоф? Ламакі тож хочуть рулить такшо ви неправі на рахунок цього. Але рішайте як хочете я не організатор і мені глубоко насрать з якими тімом грати бо тімплея толкового всёравно в мого тіма немає. Такшо нам насрать на кому вчитись.

0

71

Мени тож насрать на ци квоты мы там есть и пиздец )))

0

72

хихихи.... спасибо ребята... развеселили)

0

73

Уууу...Пацикі шось ви тут розматюгались не на шутку nono Сваритись тут не треба.
По-перше з претензіями звертатись надалі попрошу в лічку особисто до мене або до Анкаїнда, а по-друе, ще толком нічого не ясно на рахунок 2ї команди від Острога. Ще є час і протягом 2х днів я вас проінформую чи буде ще одна тіма з Острога чи віддам 8му квоту Рівному і з цим я згоден, що рівняни її заслужили більше за всіх.
Ще одне - а що робити з командами з інших міст, які в майбутньому захочуть прийняти участь у Острог Оупен??? Чи постійно обмежуватись лише 4ма містами?
І попрошу усіх не сратись, бо нам ще "прийдеться" бачитись ще не 1 раз, ну принаймі мені так хотілось би.

Ту Санік: ти казав шо у тебе є якась система по розподіленні квот, от приїдеш на чемп а там мені розкажеш шо і до чого.

0

74

чого ви тут розкіпішувались?
все одно це має вирішувати організатор. Якщо я правильно поняв, то це пацани з Острога. Вот і їм слово.

P.S. допи з маусами справді грали Н0Ти.

P.P.S. от Шарк... пока я читав це все, він уже написав... опередив )

Отредактировано ma3str0 (2007-08-10 08:32:00)

0

75

Ктото был написал о тёмной конячке, такое бывало даже на ВЦГ, команда из неоткуда приходила и умудрилась попадать в ТОП 4 на отборах во Львове

0

76

Mev4ik написал(а):

Це написав Я :) Бо я вже давно відвідую багато чемпів і знаю добре, що таке "темна конячка" :)

0

77

1. Як на мене, то не варто ставити обмеження по квотам на реєстрацію. Хай зареєструються всі команди, які можуть приїхати, а там вже вибрати 8(якщо таке обмеження в кількості ви справді вважаєте ідеальним для проведення)
2. Казати про рівень гри команди, яка тільки починає виступати - нічого не казати. І недопускати їх на чемп тільки через їх слабкий рівень гри - тупо, адже без цього вони і надалі залишаться на свому рівні. Взяти хоча б нас для прикладу. Ми починали теж з рахунків 16-0 проти середнячків Львова. А зараз беремо 5-8 раундів у ТОП3 Львова і на рівних змагаємось з ТОП15. А якби з самого початку нам заборонили ходити, бо ми були нубами - такими б і залишилися.
3. Кожен чемпіонат - свято для кіберспорту і на цьому святі не варто "бакланитись". Грайте і отримуйте від цього задоволення. Адже не кожного дня ви можете зібратися такою кібер-грядкою, попити пива і побесідувати.

+1

78

Чітор лови +1 все шо сказав саме розумне, і правильне десь так сторінки на 3 цього флуду.
Я вас не пойму! чим більше народу тим краще, а взагалі ніхто на 2 дні розтянути чемп не думав? да да да де ночувати?..але й тут можна найти компроміс і тд... Я виступаю організатором і мені тож пох бо я іграю на чемпі, але млін чесно шкода інших пацанів!  Якшо є ще одна команда з Нетішина думаю відмоляти пацанам буде дібілізм, треба просто подумати як зробити це все на 2 дні.
З.Ы: Санік квоти вам будуть пудово!! Вам сюди пиляти епу скокок км, і наприклад якшо буде 2 дня для вас це нічого практично не міняє... во Ровну напряг - дорога то бабло..
З.Ы: Ту Варгус:скажи чесно з тобой хоть хтось іграв на бабло?? ти тут уже кричиш про це місяця 2, геть смішно)

0

79

Чітор скільти коштує запросити тебе в якості судьї на наш чемп ?  drinks

+1

80

На рахунок того, що чемп розтягнути на 2 дня то це булоб непогано, але як всігда є куча АЛЕ. Самі понімаєте про шо я.

0

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » Ostroh Open 2007 (Cup 3)