cannabis.pro

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » Ostroh Open 2007 (Cup 3)

Ostroh Open 2007 (Cup 3)

Сообщений 101 страница 120 из 224

101

та понта ии привозыть )) вона важыть 2метра !
скачай хай уже буде в клубе !

скачай саму прогу "Tourney Master 2.1.1"   и  скин КС до неї "Тема СS "

ВОн ссылка:

http://ic-bit.jino-net.ru/web/modules.p … amp;cid=11

Отредактировано VarguS (2007-08-11 02:54:43)

0

102

San1K написал(а):

багато чого цікавого :-)

Може я і не зрозумів тебе. Сорі якщо так.

Et_Shark написал(а):

ДОСТАВКА СУДДІ 4ITOR'a

Я приїду з превеликим задоволенням, якщо звісно це не забере в мене більше ніж 2 дня і виконається умова, написана нижче.

Тепер до всіх :)

Мусите зрозуміти, що мені немає резону їхати, якщо ви захочете грати по своїм правилам :) Або по стандартним ( проте трішки помякшеними, щоб не було, як казав Санік, повної дискваліфікації всіх команд вже за 2-3 години) або без мене :) Вирішуйте.

0

103

Ну і ще звісно було б взагалі шикарно, якби я ще й пограти трохи зміг)) Якщо комусь не хватає одного гравця і я зможу приїхати - кличте. А на рахунок "нейтральності" не переживайте. Я завжди виступав зі своєю командою на тих чемпах, що судив.. І саме я судив свої ігри..Жодних претензій чи зауважень за всі ігри не було.  Ні від гравців суперників, ні від інших суддів.

0

104

to VarguS: КОЛИ ОСТАННЯ КОМАНДА ЗАРЕГИТЬСЯ?

0

105

Кароч... поставьте на все машины 21 патч (именно этот патч я щитаю самым классным, и именно его используют на чемпах в нас в городе...), потому что в прошлый раз на работала консольная команда _cl_autowepswitch !!!

0

106

2 Анкаинд...:
Ты нам должен был кое-что прислать... уже наверное не стоит... мы приедем на 3й чемп и заберём... ты тока сделай так как нужно - ок?

Отредактировано San1K (2007-08-13 08:01:14)

0

107

to San1K:
Я так і думав вам віддать, коли приїдете на цей чемп. А на рахунок патчу: подумаєм. Більшість всього, що мінять нічого не будем, там і так з встановленням тих патчів проблеми були, я ж не адмін того клубу.

0

108

Да ну... ты уж постарайся, а то когда автосвитч нельзя вырубить то это гон...! Мы из-за этого стока раундов проиграли что ппц! Так что ты там намути что нибудь...! Ок?

0

109

San1K, це гон ставити патч 21. Ви на цьому патчі напастой граєте то і вам буде легше набагато. Може хай ще для кожного тіма будуть встановлювати новий патч? Якщо парні з острога непроти то можете мені в Асі маякувать і я скину їм КС патч 31. Попереджую зразу, що в нас в Нетішині всі грають на 29 або на 19, але в основному у всіх рулить 29 патч. Такшо якщо є бажання то магу дать готовий КС з патчом.

0

110

Ха-ха-ха!!! Да ты знаешь хоть какая между ними то разница??? ЫЫЫ - нам легче будет играть - вот это выдал!  :haha: Мне кажется что ты любыми способами отмораживаешся чтобы не просрать чемп... - не поможет! Нам пох над патч... нам главное чтобы было как в нормальных людей и чтобы автосвитч работал, а на патч насрать, а ты читать походу не умеешь... роздуплись что требовали... патч ты!

Отредактировано San1K (2007-08-14 17:43:25)

0

111

f0reSt написал(а):

в нас в Нетішині всі грають на 29 або на 19

Якщо память мені не зраджує, то самим свіжим іграбельним патчом виступає 28, який потрібен суто для гри по нету на нон-стім серваках. А різниці між 19 і 21 в концепції гри немає. 21 в порівнянні з 19 не змінює ні динаміки, ні фізики, ні стрільби... Він лише перекриває деякі баги повязані з грою по нету і лану, а також додає деякі нові настройки гравцю. Тому не розумію твоєї позиції. Якщо люди просять 21 - не бачу змісту їм відмовляти. Постав собі вдома 21 патч і за кожну відмінність не описану мною я тобі поставлю пляшку пива :-)

Отредактировано 4it0r (2007-08-14 19:09:30)

0

112

3 квота на ровно - ! так шо шукайте 8-му тиму

0

113

Да Мишаня - ты прав... А ты Варгус в принципе тоже, но 21 больше для лана подходит, а 19 для игры с ботами... - сам экспериментировал... Нам разницы нету на каком патче играть, для нас самое главное чтобы можно было автосвитч выставить в "0"... Поэтому выше за 21 в Рокитно не юзаем, нас и этот устраивает... Ставьте хоть и 99, лишь бы там автосвич выставлялся...!

Отредактировано San1K (2007-08-14 22:04:37)

0

114

Ну тоді давайте на 28 патчі грати, або зовсім хай там нічого не міняють. В мене лічно ця команда нормально робила.
ООО і ще одне, хай судді обовьязково дивляться за тим, щоб у всіх ЕКСІНТЕРП стояв як положано 0.01 а не 0.1 бо  я білн пів гри після когось грав на 0.1 і неміг роздуплитись, що твориться.

0

115

Да пусть ставят что угодно, лишь бы работал автосвитч (в меня с СоЛом лично не работало)... А на щёт итнерпов то я с тобой на все 100% согласен!

0

116

3 квота на ровно - ! так шо шукайте 8-му тиму

це мається на увазі, що третьої команди з Рівного не буде і квота Нетішину? чи як? якщо все-таки віддасте нашому місту, тоді прохання до Фореста : попередь Нюкенів.

і прохання до організаторів:
до команди [Н 0 Т] дозаявити 6-го гравця (на заміну) : frost1k. Просто до останього моменту не знали чи зможе він приїхати.
Доречі команда буде змінювати назву (щоб не казали, що хтось інший приїхав :) )

0

117

Дык - я сам не понял !?  :/

0

118

Нє нє я нікого і ніпрошо незбираюсь попереджувати. У них у всіх є нет, хай заходять і читаюсть чи пишуть на форумі скільки завгодно і просять собі квоту. Я блять шо тільки один маю розписуватись за весь Нетішин? Та ну його в опу такі карусєлі, з сьогоднішного моменту більше нізакого крім свого тіма базарить небуду. Ато як завжди хочеш зробити своїм шось хароше, а вони ще бичаться.

0

119

Парні хз шо ви тама з компами начворали, у мене автосвіч робив ( я сидів мінімум на 3-ох компах ) да і с тіми моєї ніхто не заікнувся, знач тож робив...патч міняти не будем ( це ще пів дня + і так заєпали дірехтора клуба )
просто протестим, мені здається робила команда, ну вже якошо ні..ну тоді мо і помінюєм....

0

120

2 Глюк: базара нету...

Отредактировано San1K (2007-08-15 13:09:21)

0

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » Ostroh Open 2007 (Cup 3)