cannabis.pro

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » Ostroh Open 2007 (Cup 3)

Ostroh Open 2007 (Cup 3)

Сообщений 121 страница 140 из 224

121

Я їду. Це вже на 99,9%. Головне тепер, щоб мені поясннили як до вас добратися

З.І. 100% дають лише безумці))))

З.З.І. Шановні жителі м. Острог уточніть чи проїзжає через вашу станцію потяг 134 Львів-Луганськ. Якщо так, то чи зможе хтось мене в 4.53 ранку зустріти?

Отредактировано 4it0r (2007-08-15 14:51:30)

0

122

Хм..на завтро точно скажемо, думаю зустрінемо..по ходу їде ми до вас на день Львова цим потягом того року і добиралися по ходу... Завтра буде все точно, а не походу :)

0

123

VarguS написал(а):

3 квота на ровно - ! так шо шукайте 8-му тиму

ПОЯСНИ НОРМАЛЬНО: ВІД РІВНОГО БУДЕ ТРЕТЯ КОМАНДА?

0

124

НАРОД! офіційна заява: ЗБІР ІЗ ОДНІЄЇ КОМАНДИ СТАНОВИТиМЕ 110 ГРН (!) (просто кажучи, ще по 2 грн з кожної людини) - не думайте це не нам на пиво :) . Ці гроші підуть на доставку нашого судьї - Чітора (дорога за поїзд + дорого за таксі до станції Оженін в 5 ранку (це десь 25-30 грн) + дорога в Оженін ввечері по закінчченню чемпіоната. ) Отож думаю нічого сладного це не становить якщо всі докінуть по 2грн, це не  випита  пляшка пива :) , а чесності в проведенні хочуть усі...

Ще питання - Варгус тобто -1 квота від Рівного, чи ми тебе не так зрозуміли?

0

125

Ну Мишаня!!! Везде надет... Рокитно за обеими руками!!! А кто 2й судья будет...??? И будут ли судьям подчинятся...???

0

126

а шо тут не ясно ... шукайте 8-му тиму з ровно 3-и тимы не буде "!!!!!!!!!!!

и наша поездка ше под знаком вопроса !!!!

Ми наверно в пятницю на лайта в лагуну ))

за Нас точно напишу завтра !

0

127

Я предлагаю так....: если Ровно до конца четверга (16 число) не пропишет нужное количество тим, то: если Ровно пропишет тока 2 тимы,  то +1 квота или на Острог или на Нетешин по решении организатора турнира. Ну а если Ровно пропишет тока 1 тиму то +1 квота на Нетешин и +1 на Острог...!!!

Отредактировано San1K (2007-08-16 00:40:29)

0

128

VarguS, гониш. Ви сразу не могли сказать шо небуде 3 го тіма? Ми тільки всі між собою посрались і всё. А толку з цього?

0

129

Мля пацаны не в падло... пробивайте уже по городам тимы которые смогут приехать, а то я вижу облом будет - приедут 6-7 тим... и ппц будет... так что не поленитесь!

0

130

Ну підтримую на всі 100%. Шото рівняни загнались сильно. Нада шоб було 8 тімов і не гірші ніж того разу.

0

131

Я блять шо тільки один маю розписуватись за весь Нетішин?

я тут теж сижу. і за свою команду сам "розписуюсь".

Ато як завжди хочеш зробити своїм шось хароше, а вони ще бичаться.

А це в чию сторону камінь?

я просто тебе нормально попросив, а ти почав притензії виставляти...
хотя мені пох)

0

132

Im.team.CS aka NukeN

Im.team.CS.ZeLeniy
Im.team.CS.jasoN[D]
Im.team.CS.THIEF
Im.team.CS.Presscott
Im.team.CS.ASUStek
Im.team.CS.Ramm

Вот типа подал заявку, а если что можем и с Хотами сыграть за выход, нам пох, шо так, шо так все равно приедим  :)

0

133

Уже лучше... надо ещё слово то Острога... на всякий случай... может с ровно 1 тока команда приедет...!

0

134

San1K написал(а):

И будут ли судьям подчинятся...???

Я здається писав, що якщо люди хочуть грати по власним правилам - я не приїду. Але якщо запрошують і далі, значить згодні :-)

0

135

Згодні все буде ок... тепер треба чекати відповідь Ровно...парні ну так не робиться так довго це все організовували, а тут ви в Лагуну валите :)
Джейсон заявка прийнята все ок.

0

136

нас тоже не буде 500 %  !!!!!!!

Мы идем висеть в лагуну на лайта                dance2  alcoholic.gif

Так шо удачи всем ! Вам повезло ))

0

137

2 VarguS: а 2дай4 что? пустяк? или ФаулСаинтс...!!!

0

138

Кароч парни... +1 на Острог и +1 на Нетешин, или +2 на Нетешин или Острог... пох как... лишь бы 8 тим было...

0

139

УВАГА !!!
З Рівного буде тільки одна команда - 2die4.
Рокитно так і лишається дві.
Острог - лише одна.
Нетішин на даний час має 3 квоти: Foul Saints, HOT, Im.team.CS
Лишається останнє місце. Я чекаю пропозицій, вже немає часу шукати команди з Рівного або з області. Віддаємо квоту Нетішину або Рокитно.
В результаті буде тільки 3-4 нормальні команди. Називається, приїхали(.

0

140

Да да, нада шото срочно робить!!! Блін в нас міксімум 3 тіма буде і всё більше нікак невийде!!!!!! Рокітно, мож в вас ще найдеться якато команда?

0

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » Ostroh Open 2007 (Cup 3)