cannabis.pro

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » Ostroh Open 2007 (Cup 3)

Ostroh Open 2007 (Cup 3)

Сообщений 161 страница 180 из 224

161

Вроді ні.

0

162

Блин
Если бы ещо кто-то дал поточнее инфу...
Во сколько маршрутка прибывает ТУДА?

0

163

Ну вже на рахунок цього найкраще знають 2die4, такшо вам прийдеться з ними звязуватись 100%!!! Я чув шо в них на 2 часа мала бути ігра з колишніми 6іт аліанс. Такшо пробийде по клубах мож їх найдете.

0

164

Et_Glukk написал(а):

зустрінем не парся, все як має бути з хлібом сілью... ой з самогоном і огірком

Ловлю на слові)

Anflirt написал(а):

Если бы ещо кто-то дал поточнее инфу...

Найлогічніше взяти номер телефону когось з організаторів. А вже як будете їхати по Острогу - брякнути і уточнити місце висадки.

0

165

f0[r]eSt дай свой моб
Думаю пригодится.
А с 2дай4 врятле свяжемся. Впадло ехать в бункер щас

Отредактировано Anflirt (2007-08-17 14:25:33)

0

166

to Anflirt:
В Рівному йдете на автовокзал)), платформа 21(Рівне - Острог), водію скажете, щоб в Острозі став біля ЗАГСА(це в принципі центральна зупинка, там більшість народу сходить). Клуб по тій же стороні 5метрів. Ви точно будете?

0

167

О! От спасибо за инфу. А время отправления маршрутки знаеш? )))
Будем 99,9%. Сначало тока 4 чела было, а сейчас уже готовы поехать 6 чел)

0

168

Так Чітор висадка квадрат 7, з машиністом договорились, викінуть на ходу. не бійся там річка допливеш, тоді 20 км полями, аж до квадрату 13 там прибудеш на місце отримаєш подальші інструкції. :)

А серьйозно 7R! напишіть мені, або анкуйнду в лічку свій моб номер, якось найдемось. На рахунок зупинки - якшо Марсшутка Острог - рівне то біля клубу, якшо далі йде маршрутка - то просто кажете водію - нам тра в Острог до Піцерії, захсу - вас поймуть.

0

169

хи поки писав Ункуйнд все уж розписав :)

0

170

Глюк, тебе глючить?))) Ладна. Хватить спамити) А про самогонку і огірок я не жартував))) Хоча і від гарячого чаю не відмовлюся))

0

171

Моб дал. Может и свой напишеш на всякий случай. Малоли-что

0

172

) маршрутки через 20 хвилин відправляються. Їхати сюди 50 мин. Капітану потрібно прибути  на 8.20 без запізнення!!! Іншим не пізніше 9.00, з команди 110 грн.
Мобільний напиши в лічку.
80503756315 тільки щас батарея сідає, ввечері звони

0

173

Окей. Значит ждите нас ! Мы будем !

0

174

Хм... ГОЛОВНЕ питання чемпіонату!! Хто знає в Острозі не прикриту точку де продадуть самогон?:) без цього чемп не відбудеться!...а напитись в 5 ранку..хм..ідея :)

0

175

Тепер ще би опрідилитися за кого я зможу зіграти і буде взагалі супер :-) Бо ВПГ досі не дають інфу про наявність 5 гравця в тімі...

0

176

Шановні адміністратори і модератори цього чудового форуму!

Скільки коштує встановити собі персональний підпис)) А то мене оте "свояк" троха харить :-) "свій чувак" і то якось краще звучить))) Придумайте щось :-) А мені як першому покупцю персонального підпису - 100% знижку)

0

177

РОЗПОДІЛ КВОТ:
Рівне
7R!: Grow, FrogVaN, JazzMan, anflirt, cruzer <Alias>, 3ombi
2die4: Alex, Felix, 4puntik, D.K.N, ZHEKKA-KILLA!

Рокитно
WEST POINT GAMING: San1K, vIP, lem, SoL, DarK
MAD Clan: Meatm@ker, c4rter, KALA4, neMEsis, AsheK

Нетішин
Foul Sa!nts: Lee, Go0dW!n, mirage, MaDFragg3R, z0om3r, CraFty
H 0 T: ma3str0, w3rw0lf, K03aK, Fasc!sT, Still::Frag
Im.team.CS: ZeLeniy, jasoN[D], THIEF, Presscott, ASUStek, Ramm

Острог
Eternity Team: Shark, World_Funny, Elf, Glukk, Fire Kolobok, Unkind

НАГАДУЮ ЩЕ РАЗ: БУТИ НА 8:20 ВСІМ КАПІТАНАМ

0

178

Ок, ми будем напевно зразу всім тімом!!!!!

0

179

Мы тоже

0

180

О! Наконец то всё ок! Кароч в нас такая ситуация... С Рокитно будет две тимы но В МЭД Клана вместо Мэйкера поедет другой тип, и может ещё вместо Картэра тоже, но это не страшно, 2 команды с Рокитно будет! Нащёт Випа (5й игрок тимы), то он сможет поехать, потому что отложил поездку в Москву на понедельник или вторник! Так что все ок! Мишаня - мож мочить за Этернити, или ещё кого нибудь, извини что долго молчал, сам не знал будет ли он ехать или нет... Опаньки... 7Р! А там есть такое сё тип по имени Димон! Ох как я с вами хотел сыграть, что ппц!!!
Все - до завтра...!!! Мы будем на 08:20 (может только мы, а вторая тима с Рокитно чуть позже подъедет, но я за их кину жребия)... Так что всё в норме!!!

Отредактировано San1K (2007-08-17 19:11:02)

0

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » Ostroh Open 2007 (Cup 3)