cannabis.pro

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » Ostroh Open Cup 5 обговорення

Ostroh Open Cup 5 обговорення

Сообщений 1 страница 20 из 40

1

Всьо супер всьо понравилось... тока одне шо напрягае то це ждать своїх игор.. але то ничо))
демкі, фоткі коли будуть?

Отредактировано dusik (2007-11-11 10:14:15)

0

2

Демки будуть сьогодні, ссилки викладемо тут. А фотки будуть або сьогодні або завтра...
Результати будуть опубліковані сьогодні ввечері або завтра до обіду.

0

3

+1 чемп сподобався...
було пару моментів звичайно... але це вже в минулому! Цей чемп допоміг мені зробити крок вперед... хто розуміє, той зрозуміє! ;)
З.І. Коли там в грудні буде Острог Оупен №6? ))
З.З.І. Чекаємо чемпа в Бункері.. )

0

4

все було як завжди ок :) ну окрім пару неприємних моментів, але куди ж без них?
чемп був дуже значимим для нашої команди, її подальшої долі...
Чекаємо новин з Бункера.

0

5

Качаєм деми з Ostroh Open 2007 (Cup5) за цією ссилкою:
http://www.rapidshare.ru/462060

0

6

Респект СД и оссобенно Иморталс !!!
А мы... боты одним словом whistle2
Без тренировок едим и хочем кого-то выграть))
Смешно..

0

7

А фоткі коли будуть?

Отредактировано dusik (2007-11-11 21:36:04)

0

8

Ну шо там будуть фото ????????????????? :big_boss:

0

9

Сьогодні викладем фотки і підготуєм репортаж

0

10

dance2

0

11

мы тоже без тренировок ездим всё время. У нас тимплей наверно на самом низком уровне из 8 комманд!  найдём 5 начнем тренится) может и будет какойто результат!

0

12

по причині тупійшого провайдера у всьому всесвіті, фоткі будуть виложені завтро  :pardon:

0

13

вдаритись об шось....
:O

ггг крута )))))))
:D

Отредактировано dusik (2007-11-13 08:00:02)

0

14

Ну що ж, вітаю вас із завершенням п'ятого обласного чемпіонату по cs 1.6, який без сумніву, збирає кращі команди Рівненської області, а також не менш сильні тіми зі Львова та Нетішина. На жаль, ми не побачили 2х фаворитів змагань: WPG(Рокитне), яке готується до рейтингового чемпа в Тернополі та Foul^Saints (Нетішин), які могли б створити серйозну конкуренцію вже для двукратних чемпіонів - 2die4(Рівне) і ще двох рівненських "темних конячок": Immortals та Sudden death, які показали досить високий рівень гри, занявши при цьому відповідно 2ге та 3тє місця. При чому SD, на мою думку, сенсаційно перемогли фаворитів змагань team Eleks(16:14).
А тепер банальна статистика:

1/8 (de_nuke)
2die4 vs cannabis.pro - 16:8
Eleks vs 7R! - 16:5
(Мішаня велике сорі за провтик запису демки)
NU~G vs E5N - 16:0 (вперше в історії ООС сухий рахунок. Нетішину респект! Кузнецовську команду не врятував навіть San1k(WPG), який приїхав пограти до нас саме за цю команду).
Immortals vs SD - 16:14
1/4 winners (de_inferno)
2die4 vs Eleks - 16:14
Immortals vs NU~G - 16:13

1/4 loosers (de_dust2)
SD vs E5N - 16:9 (Кузнецовськ їде додому)
cannabis.pro vs 7R! - 16:10 (Рівне також)
Другий тур лузерів (de_train)
SD vs Eleks - 16:14
cannabis.pro vs NU~G - 16:11

Третій тур лузерів (de_nuke)
SD vs cannabis.pro - 16:4
Третій тур віннерів (de_dust2)
2die4 vs Immortals - 16:5
Суперфінал лузерів (de_inferno)
Immortals vs SD 16:11
Cуперфінал за 1ше, 2ге місце за бажжанням обох команд не грали (явна перевага 2die4).

Розподіл місць:
1. 2die4(Рівне).
2. Immortals(Рівне).
3. Sudden death(Рівне).
4. cannabis.pro(Острог).
5-6. Eleks(Львів), NU~G(Нетішин).
7-8. 7R!(Рівне), E5N(Кузнецовськ).

Щиро хочу подякувати усім учасникам чемпа за участь, а також адреналін та емоції, які я отримав у матчах, тим, хто допомагав у його проведенні, особливе дякую Чітору та адміну Танюшці, яка так палко вболівала за нашу команду. Також дуже вдячний усім пацанчікам зі своєї команди за тімплей, який нам і допоміг в найбільшій мірі обіграти Нетішин і зайняти 4те місце - а це для нас уже досягнення. Вибачайте за проблеми, які виникали під час проведення турніру.

З.І. Спостерігаючи за грою 2die4, дуже сподобалась гра Косого з deaglе'ом та awp особливо - РЕСПЕКТ!  good Якби була нагорода кращого снайпера турніру, то, без сумніву, її я віддав би саме йому. А ще смішно було, коли після кожного його фрагу з сусіднього залу лунало: "Та він вже заї...ав! Викінь "слона", бля ну вбийте хтось його, кік його" і т.п.

З.І.І. Якщо є бажання, то думаю, що можна було б провести ще й ООС №6 до Нью Йеар, орієнтовно 15-16 або 22-23 грудня, але це вже будемо обговорювати в іншій темі...

0

15

Фотки будуть сьогодні. Соррі, що так довго вивішували це все, у нас страшні проблеми з інетом :mad:  alcoholic.gif

0

16

Все класненько,але одненька помарочка : СД першу гру з імморталсами зіграли 14-16 :) Це уже в бою за друге місце був рахунок 11-16 :) Дуже сподобались гравці з Нетішина,імморталси по дорозі додому ще не могли оговтатись від таких хедів :) Маладци всі,всім респект!!!

0

17

Фотки з Ostroh Open 2007 (Cup5) качаєм тут:
http://www.rapidshare.ru/464422
Тут лише частина, всі заливати не було змісту.

0

18

на прошлому чемпі МИ (2нд-каі) виграли свою першу гру 16:0... так що ми бути першими в історії)
Виграли здється 2-гу команду Нетішина...

0

19

Маршал сорі за не точну інфу, просто мене не було на минулому чемпі, тому я і не пам"ятаю про такий рахунок! Тоді респект і Вам:)))

0

20

NU~G (Нетішин) рєшає, нема базара

0

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » Ostroh Open Cup 5 обговорення