Пацаны мне на чемпе всё понравилось.... очень вообще хочу еще такой чемп:)
З.Ы: Я АцЦкИй дубино
cannabis.pro |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » Ostroh Open Cup 5 обговорення
Пацаны мне на чемпе всё понравилось.... очень вообще хочу еще такой чемп:)
З.Ы: Я АцЦкИй дубино
Inferno papa odnozna4no. Blia real ponravilos' kak pacan4ik daet pidylei. Respect man!!!!!!!!!!!
А що там на рахунок турніру в кк "Бункер"? Дата уже відома...? dwarf
ні.... не розумію, навіщо замитувати по 10 раз, я вже тобі ж навіть, неоднократно говорив, що в понеділок суд, в середу напевно будуть компи! Коли буде чемп, чи 24-25 чи 1-2 - незнаю!
Дуже хочеться побачити ВАС (ВП) на чемпі!
Запитую по декілька раз, тому что дата проведення декілька раз зривалась. А так як ми 24 їдемо в Тернопіль і одночасно хочемо побувати в Рівному тому й перепитую, а от щось змінилось?!
дати ніколи зжається і не було точної...
коли буде чемп - сказати точно зможемо лише в понеділок по ідее...
От бачиш! А я про що!
Пацикі, в нас в Нетішині роблять новий клуб і владєлєц казав шо там буде проводитися куча чемпов, такшо хано задєлають то смєло мона буде робити чемпи на тусу команд бо казали шо має бути не менше 2 ігрових полів. Але це проблема часу. Такшо будем ждать і надіятись ...
коли наступний? ) го 8-9! )
Подумаєм
просто... щоб тіпа до сесії, бо 15-16 не виходить Кузнековську
а в 20х робити - це вже ппц, там буде самий накал сесії От і 8-9 найкращий ИМХО варіант!
Пацикі, в нас в Нетішині роблять новий клуб і владєлєц казав шо там буде проводитися куча чемпов, такшо хано задєлають то смєло мона буде робити чемпи на тусу команд бо казали шо має бути не менше 2 ігрових полів. Але це проблема часу. Такшо будем ждать і надіятись ...
...
куди будуть приїжати якісь довбані Нумбази і забирати гроші )))
Ну непогано булоб провести чемп 8-9 числа.... бо потім врятлі буде в когось возможность приїхать
АДМІНИ ГО ГО ГО
pioneer
Отредактировано dusik (2007-11-29 08:27:03)
куди будуть приїжати якісь довбані Нумбази і забирати гроші )))
Сильно в цьому сумніваюся) що вони би приїзжали)))
Сильно в цьому сумніваюся) що вони би приїзжали)))
16 команд=1600 грн.) першому місцю - полюбому 500 рубасей, і то, це мінімум! Для Нумбазів - це ІЗІ мані... і більше нічого! ИМХО
----
по чемпу: СД також мабуть будуть!
500 грн. для Набраз - це смішно! :haha:
А що там з Нетішином? Давайте інфу, може вже нарешті десь можна буде грати)
Вони тіпа такі мажори, що понехтують 100-120 грн. на одного "халявних" грошей?
Ще з Нетішином рішати шото рано.Це буде напевно пізніше все. А покашо ОстрогРУЛІТ =)
2 Marshal: може дати аську, сам спитаєш? dance2
Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » Ostroh Open Cup 5 обговорення