cannabis.pro

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » OSTROH OPEN CUP 6 (The Last Hero)

OSTROH OPEN CUP 6 (The Last Hero)

Сообщений 201 страница 210 из 210

201

Розумію!!!
Ніхто по Острогу несудить!!!
Буде чемп в Рівному хоть туди приїдете?

0

202

нікому не в обіду, але... Санік, ти мені в аську місяць назад говорив що саме ВИ (!!!!) ТОП1 в Рівненській області, прямим текстом! Це знають всі... і той самий місяць назад, ТИ саме... як це сказати.... гмм... незнаю іншого слова "блатував", що ВИ ТОП1, і коли приїде ЛЬВІВ, як ти мені написав? "Ніхто їм нічого не зробить... хіба що МИ"! Це також знають всі! Тому ВСІ так хочуть з вами зіграти, бо всім дуже хочеться зіграти з командою, яке, епт ТОП9 в ЗХ Україні. Бо те, що було майже 5 місяців назад (я про вашу перемогу 2дай4, Фікс і т.д.) - це вже давно історія... всім хочеться побачити, які ви зараз, а не почути слова... я розумію, що не виходить, ні то ні... але зіграти дійсно хочеться! ;)
А про кіберспорт скажу так: В рівному, нажаль, це НАХЕР кому впало! Після Нового Року буде відкриватися новий клуб, директор - дядя одного з Імморталів, може він його "наставить" на "путь істений" )) Спілкувався з ВЦГшніками - ТАМ ніхто не проти, добавлення 1-2 квот на ВЦГ, ЕСВЦ і т.д. на західну Україну (я про Рівне)... але в нас дійсно нема ДЕ це все проводити! А центральний... до одного місця, так як там нема тих умов, які потрібні тим самим ВЦГшникам, щоб проводити солідні чемпи! ;)

0

203

о_О... тіпа зробив з мене піз... на, чи як? Чи ти ще скажи, що ти мені не говорив, що 2дай4 щяс просто бісяться, що, цитую, "Мы щяс на троне, а они - вторые", я ще говорив: який нах. трон? Рівненської області? не сміши... нафіг вже ця розмова... спитай кого хочеш, он Анфлірта спитай, з 7Р... він теж мені не раз говорив, що ти саме розкидуєшся пальцями, на рахунок того, що ВИ ТОП1 області...
нажаль не можу підняти логи Аськи... давно це було... але вже говорити що такого не було не треба... так, ти вже давно і перестав таке говорити, за це Респект, але те, що говорив місяць-півтора назад - це 100%!

0

204

Цікаво почитати ваші балачки, що 1 сторона що інша говорять правдиві речі. Навіть і незнаю що сказати бо якшо глянути з обох сторін то і ті і ті праві. Навіть після цих кількох чемпів люди сталі якісь друєніші. Якшо звернути увагу на найперші пости цього форумі то там тільки було що нецензурні срачки і закиди  типу - ми вас порвем, давайте на бабки. Але зараз рівень інтелекту бачу сильно виріс.

Блін галімо шо ми неможем бути в рейтингу Рівненскої області через своє географічне положення. Нам ще ніразу не приходилось їздити на чемпи нашої області, але надіюсь що колись да туди попадемо.

0

205

Алежка, ось дивився демки і ніяк не в*їду хто за вас грав  :pardon:.  відкрий секрет (спалив тіки Лі, Назарчега і ще здогадуюсь де ти є)  :)

0

206

В нашому тімі грали Роміч, Лящ, Назар, Міраж, Лі, ну і я дето там мелькав =)

0

207

Ото ми камради настрочили)))Я правда щось ніц не в"їхав... Таке враження, що всі пости Саніка стерті, а відповіді залишилися)) Але почитати було цікаво, адже як правильно підмітив  МедДжагер - культура розмов значно виросла)  Але як на мене оці всі сперечання хто тут н1 - пусті розмови, адже це тільки панти. Просто отримуйте насолоду від гри і веселої компанії) Та і не дає те звання ТОП1 області ніц переваг, адже ТОП1 завжди зможе програти ТОП2 чи навіть ТОП3 ))) Так що краще купіть собі по пиву і гарно погуляйте, дякуючи Анкаїнду і КО за всі серії Острозьких турнірів, які дозволяють нам збиратися час від часу і постріляти)

2Білорус, дякую за аватар та ІМХО) Я глибоко поважаю лющдей, що мають власну думку і не стеляться під інших) Респект)

2Санік і Маршал: Трон?))))  :D  :D Здається царську владу у нас відмінили майже століття тому?))))

З.І. Не сприймайте все серйозно, в мене просто прікольний настрій)))

0

208

омг что вы травите)

0

209

San1K написал(а):

Так, дійсно, спілкування на цьому форумі значно виросло в плані "етикету"! А свої коменти я видалив, тому що вони чомусь не подобались (я писав їх в трохи заваленому стані). На рахунок турнірів області: вчора склалось так, що наша команда напевно закінчить своє існування, принаймні мене там не буде (а то й взагалі в кіберспорті)! Це все може виправити лише моя безвідповідальна команда, але часу для терпіння вже залишилось зовсім не довго! Буду надіятись на краще)

Ти гониш.... nono

0

210

Хтось з Рівненських команд їде у Львів на TNT NEW YEAR OPEN TOURNEY?

0

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » OSTROH OPEN CUP 6 (The Last Hero)