cannabis.pro

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » OSTROH OPEN CUP 6 (The Last Hero)

OSTROH OPEN CUP 6 (The Last Hero)

Сообщений 21 страница 40 из 210

21

А чому знову не приймають участі Westpoint? banned

0

22

Бляха муха, 5 рівненських тім...  :O
Заруба буде жорстока... І знову ми так і не зможемо зіграти ні з Острогом, ні з Нетішиним... Замахалися вже з Рівне постійно грати)))

0

23

будем ми...будем whistle2

0

24

привіт всім давно тут не був, але їздив в острог на вихідних!!!дуже радий що буде чемп на якому ми обовьязково будемо і вважаю що одне з призових буде наше!!!і ще питаннячко: з львівської команди team eLeks Inferno навчається в Хмельницькому???шото я його сьогодні багато разів бачив за день!!!і причому з зачоткою ходив =) якщо так, то Міша напиши мені будь-ласка його моб.номер в лічку, може дето на півас сходимо=) пообщаємося! буду дуже вдячний! ДЯКУЮ ЗА УВАГУ

а ти хто такий? ))) бо якщо не зрозуміло - тут ВСЕ по квотам, і просто так ніхто вас до чемпа не допустить...   ;)

0

25

Без сумніву заруби будуть жорсткі і жорстокі dwarf ! Якби ВПГ змогли приїхати, то без сумніву цей чемп зібрав би топ 8 області (і не тільки) drinks . Тоді на рахунок останньої квоти, я думаю, зрозуміло - noFace.
2 kokc* : НАЗАР - це мембер Foul^Saints і він все-таки буде на чемпі dance2

0

26

Блин, а можна зробити какойто взнос если не по квотам  ????  о уверенний що ще можуть команди подрулить...Если да или нет отпишете ОРГАНИЗАТОРИ....

А я на всякий случай оставлю названия тими и состав...
    "War-Strike"
1.DOC
2.Orion
3.M0BY
4.Kreditor
5.Reva

0

27

kreditor написал(а):

да, можна зібрать і 32 команди і провести чемп на одному ігровому полі....тільки переможці уїдуть з Острогу десь так в понеділок-вівторок

0

28

Smile ти незнаєш як ми хочемо поїхати подивитися на "ТОП 8 тімів" як хтось говорив...ППц як хочу з етими топами сиграть butcher

0

29

І кстаті якщо команда відказуеться їхати вона може віддати своє місце якійсь тімі ??чи не вона вибирає ?? drinks

0

30

Чемпіонат лише на 8 команд. Якщо будь-яка з них відмовиться від квоти, то місце дістається наступній зареєстрованій тімі.
to kreditor: Рівне?

0

31

Команда з Костополя (4-Костополь і 1-Рівне (ц)Кредитор)

0

32

ну я би сказав що тіма Костопольська (їх там більше) dance2

0

33

Опаньки! Я вчасно зайшов!
Ми не їдемо в м.Острог по тій же причині яка обумовлює те чому Рівненські тіми не їздять в м.Львів (якщо вже на те пішло...). Для нас це витрати, які не приносять (грубо кажучи) користі... Навіть при виграші за 1-місце кожен з WP Gaming втрачає по 100-150 грн. За ті ж кошти ми можемо з'їздити в м.Львів, де ми зможемо отримати більше знань в CS. Також нам потрібно на протязі 2008р. постійно їздити на "Рейтингові турніри західної України" щоб втриматись в топ10 заходу) А так як ми не в силах без підтримки спонсорів відвідувати всі турніри які ми хочемо, то Львів у нас в списку №1...)
Також я бачу в заявках Костопільську команду War-strike. Ми вже довго чекаємо того часу коли зможемо з вами зіграти (згадуйте м.Рівне в кк "Хакер"...).
Якщо це буде правильно, то я прошу, нашу квоту віддати м.Нетішин (а якщо є вибір то нікому іншому, а саме - NU~G, так як це дуже перспективна команда і вони повинні тренуватись..., всіх інших претендентів на 8 квоту я рахую "рандомними" складами на 1 турнір...).

Отредактировано San1K (2007-12-04 18:01:18)

0

34

Я так зрозумів що Маршал застрімався від ніка "НАЗАР") Це не Тернопіль) Ба як хоче простенько 1-місце поцупити, аж пищить!

0

35

кк "Хакер" ми помним...твоего имени нет *(   ...Посмотрю демки (еще есть) может найду ))   ...Не переживай ще зіграємо ;)

0

36

Як говориться час покаже....Тоді в кк "Хакер" був наш останній чемп, то щас начали опять іграть, почучуть сили востанавлюються...Жаль що нема той 2діе4, дали би ще разок просраться, якщо зайоб не зайде...Даже згадую, то там тікі Шарк решал а остальні  :rofl: ....

0

37

Я так понял в Остроге нет что делать там ТОП 8 команд оО....Снемаю заявку...Будут какиєто чемпи более перспективние пишите на форуме...Бажаю Удачі всім ігракам КС і нехай переможе сильніший dwarf

0

38

San1K написал(а):

Якщо це буде правильно, то я прошу, нашу квоту віддати м.Нетішин (а якщо є вибір то нікому іншому, а саме - NU~G, так як це дуже перспективна команда і вони повинні тренуватись..., всіх інших претендентів на 8 квоту я рахую "рандомними" складами на 1 турнір...).

Так і планували зробити, але просто їм на цю суботу не виходить.

0

39

У нас є невеликі проблеми зі складом, але думаю, що ми все ж зберемо сквад на Острог. В крайньому випадку я до четверга повідомлю про нашу участь чи відсутність.

0

40

Оскільки NU~G не взмозі приїхати на чемп, то може дамо квоту Костополю?(звертаюся до всіх) І тоді нехай "папіки" :big_boss:  приїдуть і дадуть все-таки просратися усім нам?
Ще одне - Кредитор скажу тобі так: серія наших чемпів заслуговує на повагу хоча б з тієї позиції, що вони єдині поки-що в Рівненській області і дають можливість позмагатися на регіональному рівні для команд середнього класу гри, певною мірою потренуватись, дають початковий досвід, отримати задоволення від гри, ну і "утешительные" призи. Перспектива ж буде в чемпах, що будуть проводитись в кк "Бункер"(м. Рівне), де можна буде зібрати вдвічі більше команд, скласти солідніший призовий фонд yahoo . І хочу наголосити, що такі команди як WPG, 2die4, Foul^Saints, Eleks, Immortals, Sudden Death демонструють досить високий, як на мене, рівень гри! good
Тепер вирішуй чи приїжджати до нас чи ні!

0

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » OSTROH OPEN CUP 6 (The Last Hero)