Мда,Костопіль гонить? russian Пацани ну ми вас ждем дружно,ви вже стільки цікавого про себе розповіли, що так і кортить подивитись на вашу "отцовску гру". Квота для вас я так бачу є,думаю ви не станете тепер падати лицем в грязь і казать що чемп неперспективний,нас не буде.Приїдьте і доведіть що ви взагалі здатні змагатись на нашому рівні.Без обід,вас ніхто не знає,склад 2ді4 дійсно помінявся,але пацани рубають аж пот летить,безперечно топ 1 Рівного,а ви тут на них клєвєту наганяєте,отепер і доводьте якщо не хочете щоб про вас була негативна думка.Далі ви не відчували на собі 2нд-кай,видно просто не знаєте що це за команда і вони дійсно гарно грають.По третє,четверте і п"яте інші 3 команди з Рівного вам навіть дихнуть спокійно не дадуть,і в мене є не безпідставні сумніви що просто вас пошлють в лузери.А взагалі безперечно Острогу респект,Рівняни будуть з ними активно співпрацювати,і чемпіонати будуть проводитись не тільки в Рівному, а й в "Інтернет містечку" м.Острoг,тому що вони заслужили на повагу.
З.І.Не сприймайте ці слова як якусть грубість,ми просто чекаємо від вас що ви підтвердите свої слова на чемпіонаті То як? Все-таки наважитесь?