cannabis.pro

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » OSTROH OPEN CUP 6 (The Last Hero)

OSTROH OPEN CUP 6 (The Last Hero)

Сообщений 41 страница 60 из 210

41

Мда,Костопіль гонить?  russian Пацани ну ми вас ждем дружно,ви вже стільки цікавого про себе розповіли, що так і кортить подивитись на вашу "отцовску гру". Квота для вас я так бачу є,думаю ви не станете тепер падати лицем в грязь і казать що чемп неперспективний,нас не буде.Приїдьте і доведіть що ви взагалі здатні змагатись на нашому рівні.Без обід,вас ніхто не знає,склад 2ді4 дійсно помінявся,але пацани рубають аж пот летить,безперечно топ 1 Рівного,а ви тут на них клєвєту наганяєте,отепер і доводьте якщо не хочете щоб про вас була негативна думка.Далі ви не відчували на собі 2нд-кай,видно просто не знаєте що це за команда і вони дійсно гарно грають.По третє,четверте і п"яте інші 3 команди з Рівного вам навіть дихнуть спокійно не дадуть,і в мене є не безпідставні сумніви що просто вас пошлють в лузери.А взагалі безперечно Острогу респект,Рівняни будуть з ними активно співпрацювати,і чемпіонати будуть проводитись не тільки в Рівному, а й в "Інтернет містечку" м.Острoг,тому що вони заслужили на повагу.

З.І.Не сприймайте ці слова як якусть грубість,ми просто чекаємо від вас що ви підтвердите свої слова на чемпіонаті :)  То як? Все-таки наважитесь?

0

42

BETEP +1... Але, якщо приїде той склад який я знав в 2003-2004р. то вам там ніхто не дасть вдихнути! Повір мені, я знаю що говорю...!

Отредактировано San1K (2007-12-05 01:14:34)

0

43

Думаю краще було би допустити до турніру Костопільську тіму!

0

44

якщо ЕЛЕКСИ не поїдуть - хай грають! Після його слів, мені теж хочется зіграти з ним... але когось кидати, бо вони, пробачте, роздуплилися лише тоді, коли всі 8-м квот зайнялися - це не варіант!

0

45

2San1k та я вірю тобі,я ж не казав що вони нуби,алеж і сам знаєш, що тріпати язиком одне, а доводити на ділі друге  :) Ато ці всі "панти" нікому тут не треба,хай все-таки приїдуть і доведуть що їхні слова не безпідставні,а особливо у грі з 2ді4.І на рахунок Львову,Садден дет їздили на Аірбайтес оупен що проходив восени,це був наш перший чемпіонат такого рівня.І виступили ми там непогано для починаючих,вийшли з групи з двома перемогами і однією поразкою(ну ми попали в грубу з нумбазами,далі я думаю тобі говорить немає смислу оскільки ти і сам знаєш хто це,і програли їм 16-3),далі пішов сінгл і нас вибили Самураі( Молдова ),і знову ж я думаю ця команда відома тобі своїм класом,я гадаю що для першого разу непогано,все ж таки вийшли з 1/32 в 1/16.З того часу ми граємо вже на півголови вище і продовжуємо 3-4 рази на тиждень тренування.Тому у Львів думаю поїдемо неодноразово  :) Шкода мені що вас не буде і я вас розумію,дійсно, старайтесь,тренуйтесь і бережіть максимум коштів,я бажаю вам попадати в наступному році в 1-3 призові місця,там вами можливо й зацікавиться спонсор  ;) Удачі

0

46

2 kokc* - з тобою погоджуюсь що кікати нікого не будемо, чекаємо до четверга інфу від Львова, але може влаштуємо можливо чемп на 9 тім, але тра ще подумати як то краще це замутити...може є в когось якісь ідеї?

0

47

2 San1k - гГ...Колись, десь рік назад коли я починав грати в кс...для мене Маршал - був просто 4ітером...я невпівав в нього випустить і 2 патрона....а зараз трошки натренувався...і те що було 3-4 роки назад, не свідчить що вони зараз і надалі так грають....2дай4 три роки назад була супер-мегі тімою Рівненскої обл...та і в Зх Україні була однією з найкращих...
2 ВЕТЕР - ага , я на собі зрозумів, що таке справжні ОТЦИ...Нумбази..дійсно хлопці грають...і зрозумів, що з іншими командами можна грати і перемагати...Молдова...да там взагалі АІМботери...хто дивився Онлайн, той бачив...пів УкрВеста спорстерігали за грою...навіть коли ми взяли 3 раунди у Нумбазів...для нас це була перемога...тому, що це професіонали у грі...
А так, я нiкого на цьому чемпі небоюсь...і думаю зіграю достойно проти любої команди...адже якщо бояться - завжди будеш тащіть і програвать...

be.free*

Отредактировано 6e/Iopyc (2007-12-05 10:46:19)

0

48

Зробити чемп на 9 команд дуже просто, якщо знайдуться бажаючі зіграти з Вар-Страйком сінгл. І моя думка, що це має бути Рівне. Наприклад, Мангуси :-) Чемп затримається на 40 хв, зате цікавість у всіх буде повністю задоволена :-)

0

49

ВП закінчують 2007 рік на 9 місці в рейтингу західної україни і вони просто бояться приїхати і програти тут :to_babruysk:

Отредактировано Fart (2007-12-05 11:01:00)

0

50

тру!!!страшна)

0

51

2 ВЕТЕР: thx...)
Так, я розумію що базар це лише маленька доля діла... потрібно щоб вони приїхали дійсно... Але якщо буде той склад що в 2003р. то нинішнім 2die4 буде непереливки, тому що навіть колишнім 2die4 навіть на de_nuke від них було непереливки!
2 Fart: А де ти був коли я їздив і перемагав в Острозі? І чому ти боїшся приїхати у Львів? Чи ти думаєш що я піддамся на твої провокації?

Отредактировано San1K (2007-12-05 13:54:13)

0

52

Fart написал(а):

ВП закінчують 2007 рік на 9 місці в рейтингу західної україни і вони просто бояться приїхати і програти тут

smile написал(а):

тру!!!страшна)

Не розумію я вас... Причому тут рейтинг до небажання приїхати? Ну виграли Пентаграми і Емулейти ВЦГ. І що? Вони в подальшому програвали деяким командам, але ніхто не казав, що вони стали слабшими. Контр-Страйк не настільки стабільна дисципліна, де ти завжди показуєш рівний результат, а тим більше враховуючи, що це гра 5 людей.

ІМХО, смахує на те, що ви пробуєте взяти ВПГ на "слабо", щоб вони приїхали))) Не харашо, таваріщі  :D

0

53

Полюбом!

0

54

2 Fart: Якщо ви дійсно рахуєте себе такою скіловою командою то приїдьте у Львів, і там кричи що завгодно, а от результат ми вже побачимо)

0

55

San1K написал(а):

2 Fart: Якщо ви дійсно рахуєте себе такою скіловою командою то приїдьте у Львів, і там кричи що завгодно, а от результат ми вже побачимо)

При чому тут Львів? лол
я кажу саме про вас! :to_babruysk:

0

56

4it0r написал(а):

Не розумію я вас... Причому тут рейтинг до небажання приїхати? Ну виграли Пентаграми і Емулейти ВЦГ. І що? Вони в подальшому програвали деяким командам, але ніхто не казав, що вони стали слабшими. Контр-Страйк не настільки стабільна дисципліна, де ти завжди показуєш рівний результат, а тим більше враховуючи, що це гра 5 людей.

Та просто вони кричали шо побачили в собі ініціативу і шо будуть задрачувать, а тут вже нічого не кажуть russian

0

57

перспективу точніше=)

0

58

А при тому що ви тільки можете приїхати в Острог (40 км! ЛОЛ!) і то вмираєте що стомились, ігри переносите... А от я вас хочу побачити реально після дороги, хоча нам всеодно набагато більше їхати, і як ви будете при таких умовах грати :D

0

59

Те що ми будемо тренуватись - це так... А до чого тут Острог та Ініціатива? Хулі ти спригуєш?

0

60

San1K написал(а):

А при тому що ви тільки можете приїхати в Острог (40 км! ЛОЛ!) і то вмираєте що стомились, ігри переносите... А от я вас хочу побачити реально після дороги, хоча нам всеодно набагато більше їхати, і як ви будете при таких умовах грати

ну ти і лол! Можна подумати шо ми нікуди не їздили! Цей смайлик для тебе => :to_babruysk:

0

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » OSTROH OPEN CUP 6 (The Last Hero)