cannabis.pro

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » OSTROH OPEN CUP 6 (The Last Hero)

OSTROH OPEN CUP 6 (The Last Hero)

Сообщений 61 страница 80 из 210

61

San1K написал(а):

Те що ми будемо тренуватись - це так... А до чого тут Острог та Ініціатива? Хулі ти спригуєш?

я точно не спригую!

0

62

От коли ви їздили то було видно як ви там виступали :rofl: :rofl: :rofl:

Отредактировано San1K (2007-12-05 16:05:23)

0

63

Як писалось вище - базар це ніщо... От зробиш, тоді будеш писати)  close_tema

0

64

russian ти знаєш як ми грали коли їздили кудись? Ні! ТО НЕ ПІЗДИ!!

0

65

Коли їздили справжні 2die4 то були результати. В тому то й справа... що коли ти їздив то толку було небагато... Правду говорив Гремлін, що 2die4 це: Косс, Аліа (Фєлікс - запас) - а всі інші це зброд! Принаймні я від них ні одного разу не чув щось подібне тому що ти пишеш тут - не Етерніті... Тому що вони приїжджали і показували, а не язиками плескали!

0

66

San1K написал(а):

Коли їздили справжні 2die4 то були результати. В тому то й справа... що коли ти їздив то толку було небагато... Правду говорив Гремлін, що 2die4 це: Косс, Аліа (Фєлікс - запас) - а всі інші це зброд! Принаймні я від них ні одного разу не чув щось подібне тому що ти пишеш тут - не Етерніті... Тому що вони приїжджали і показували, а не язиками плескали!

а ти приїдь покажи на шо ти здатний

0

67

Я вже їздив і показував, і не тільки в Острозі... І всі це знають та признають) А лише тобі одному щось доводити я не збираюсь... Буде можливість я Острог приїду обов'язково, не переживай) А якщо видужаю до вихідний то ти мене може й побачиш в складі Team Eleks, так що не розчаровуйся)

0

68

блин хватит гнать друг на друга  :)

0

69

San1K написал(а):

Я вже їздив і показував, і не тільки в Острозі... І всі це знають та признають) А лише тобі одному щось доводити я не збираюсь... Буде можливість я Острог приїду обов'язково, не переживай) А якщо видужаю до вихідний то ти мене може й побачиш в складі Team Eleks, так що не розчаровуйся)

я вже бачив твою гру, і шось ти нікому нічого не доказав, і мені Team Eleks нічого не каже, Інферно реально мочить, але і він їм не допоміг, а ти грав за якусь команду, за яку не пам"ятаю, але пам"ятаю чітко 16 0 ! :to_babruysk:

0

70

ти можеш нормально писати? ти скажеш що ти хочеш? я же тобі ясно сказав? їдеш до нас - мочим, а там буде видно...)

0

71

а давай наприклад запитаємо у організаторів турнірів в острогу, чи wp-gaming щось довели чи ні? навіть так) вони були присутні на всіх турнірах)

Отредактировано San1K (2007-12-05 17:40:47)

0

72

І шо тут питати? Те шо просто там рівень гри не той то їм ти шось можеш довести, і до чого тут вони взагалі? Їдем може до нас? Ми теж зможем організувати все

0

73

проведіть чемпіонат краще!

0

74

хто кому потрібен, ти - ігрок блядь!

0

75

Блядь це точно не туда написав, таких як ви у нас в рівному 2-3 команди!

0

76

Фар, закінчуй тут писати різну хрень! Причому з матами, доросла людина здається!
З.І. "Ми" - ще нікуди не їздили... це я так кажу, тому, хто не розуміє, що "МИ" сформувалися 2 неділі назад, і зіграли 5 ігор разом!
"Ми" - найближчім часом нікуди і не поїдем, так як сесія, і вихідні - це той час, коли можна щось десь пошукати, щось десь порішати! ;)
Якщо все буде гаразд, і сесія здасться вдало - чекайте поїздок після Нового Року! Це 100%, раз в місяць точно будем кудись їздити...
З.З.І. ВПГ - не в обіду, але складається дійсно таке враження, що ви не приїжаєте в Остріг через те, що .... я навіть не знаю чому)) Ми давно хочемо зіграти з вами... да тут весь ТОП Рівного хоче... так як коли ви їздили в Остріг - тоді ТОП був зовсім інший, і склади також були інші!
З.З.З.І А на слова Грема - нас взагалі тупо всім похер, лише він себе важає БАТЬКОМ, який вже давно не є... і ппц, те що ми "зброд" - це взагалі ЛОЛ! Нас би "просто так" не взяли Касой і Шпунт, якби ми було "збродом". Чомусь вони поморозилися від того ж Грема, а взяли саме нас! ;)
-----
Тему прошу надалі не розвивати... ні то ні! Встигнем ще пограти! ;)

Отредактировано kokc* (2007-12-05 18:19:32)

0

77

2 Marshal:

От це вже розмова. Впізнаю справжню людину) Я би й сам з радістю в Острог завітав, але ба - ніяк не виходить... Сам розумієш (я писав вище). Як тільки зможемо, то приїдемо. О! Тут Фарт говорить що ви все ж до нас приїдете на наступні вихідні!?

0

78

........... є інфа шо Foul^Sa!nts >> mirage не приїде на чемп
З.І. - іграв в cityneti питав у нього - сказав НЄ((((

0

79

супер... а в мене є інфа, що напевно не буде 2нд-каі... ну може вони знайдуть заміну!
АУУУУУ! Де пацани з Костополя? )

0

80

Ostroh Open 2007 (Cup2) - 28  липня
WPG vs Bit Alliance de_dust2 [16:8]
WPG vs 2die4 de_inferno [16:10]
WPG vs Foul Saints de_dust2 [16:11]
WPG - 1ше місце.

Ostroh Open 2007 (Cup3) - 18 серпня
WPG[16:7]FS-de_inferno
WPG[16:14]2die4-de_inferno
WPG - 1місце.

0

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » OSTROH OPEN CUP 6 (The Last Hero)