cannabis.pro

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » OSTROH OPEN CUP 6 (The Last Hero)

OSTROH OPEN CUP 6 (The Last Hero)

Сообщений 101 страница 120 из 210

101

ох і нафлудили тут...
Наприклад я хочу зіграти з ВПГ і Монгусами
ТНТ - були там....клуб чудовий, але дуже напряжна атмосфера...такій галдьож стоїть що це капец...
Радує те що за НоФаек зіграє мій колишній тімейт по команді Be.free, тепер друг Antishok - УДАЧІ!!!

Отредактировано 6e/Iopyc (2007-12-05 22:55:49)

0

102

Ох пам"ятаю який був шум на WCG у Києві  whistle2

0

103

Жоден шум жодного ВЦГ не зрівняється з писком коментатора старкрафту в Кореї, коли грають два признаних госу)))

0

104

Так, в ТНТ дуже шумно...)

0

105

4it0r написал(а):

Жоден шум жодного ВЦГ не зрівняється з писком коментатора старкрафту в Кореї, коли грають два признаних госу)))

я слухайв кометрарі матчу Варіча... англійською. З англійською пробелм не має, тому розумію майже все, але ТАК строчити - задроти )))

0

106

МОЖНО КОМАНДА СОЧИ К ВАМ ПРИЕДЕТ!!!!!!!!!!!СОСТАВ: ОТМОРОЖЕННЫЙ ЙАД РАЙ АЛЬКАПОНЕ ИИ ДЕКСТЕР мы норм выступаем во Львове хотелось бы сыграть с такими грандами как впг и 2д4 и конечно же монстры со львова елекс!!!Чуть не забыл город сочи

0

107

Якщо ти непомітив то я тобі напомню. ВСІ КВОТИ ДАВНО ЗАБИТІ.

0

108

Ну і де регістрация батьків з КОСТОПОЛЯ? :rolleyes:

Отредактировано dusik (2007-12-06 17:29:14)

0

109

НУ ПОЖАЙЛУСТО!МОЖНО СДЕЛАТЬ ЧЕМП НА 10 КОМАНД?!РАЗВЕ ВАМ НЕ БУДЕТ ПРИЯТНО СЫГРАТЬ С КОМАНДОЙ С СОЧИ?!МЫ ТОП 8 В ГОРОДЕ!!!!

0

110

ТО чого на твому аватарі написано "Откуда: Львов"? І чемп на більше тімів ніхто не буде робити. Може наступного разу не завтикаєте і вчасно забьєте собі квоту.

0

111

может 5на5 на рубасы?)и за квоту сразу)

0

112

:rofl:

0

113

Kreditor! чому не відписуєш? Зараз бачу переглядуєш тему, все-таки ви до нас  приїдете чи ні?
2 kokc* зроби будь ласка послугу - взнай чи всі рівненські тіми будуть???(Immortals, 2die4, 2ndkai, SD, noFace)
2 4it0r - ви приїдете?
2 ALL ПАЦАНЧЕГИ ВСЕХ С ПРАЗДНЕГОМ!!!! drinks

0

114

спс,за поздоровлення)ми будеМ=)

0

115

Даю інформацію - команди такі як Immortals, Sudden death, NoFace, Mongoose - будуть 100%

Отредактировано 6e/Iopyc (2007-12-06 17:54:35)

0

116

Shark я даже уже незнаю що робить, я писав що можемо приїхати, писали що тілбки по квотам, я написав що нас не буде і команду поставив в відом що на цей чемп не їдемо...В дома не було до сьогоднішнього дня (робота) і тілбкі що зайшов подивитись що і як...Да тут флудерів багато "спору нема", я даже незняю чи зберу уже тиму на суботу (часу мало), якось до вас на чемп постараємся попасти "Даже перед Новим Роком" - це 90%, і Санік у нас склад той самий, но сам розумієш що таке не іграти до 3 років в КС (останій чемп рік назад в кк Хакер, ну ще ВЦГ у 3-ьох з тіми) ...Перед новим роком будемо, якщо буде все норм :thank_you:

0

117

2kai ne budet!!!!!!!!!!!!!!

0

118

vozle menia stoit Yura.0 ( russian NEXT) i o n govorit 4to ih ne budet!!!!!

0

119

тобто наскільки я розумію, команди, які БУДУТЬ 100% це:
Mongoose
Immortals
SD
cannabis.pro
FS
noFace
ELEKS

----
тобто ЩЕ є 1 КВОТА!

0

120

ДАЙТЕ КВОТУ СОЧИ!

0

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » OSTROH OPEN CUP 6 (The Last Hero)