cannabis.pro

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » OSTROH OPEN CUP 6 (The Last Hero)

OSTROH OPEN CUP 6 (The Last Hero)

Сообщений 121 страница 140 из 210

121

ЧТОБ МЫ ЗНАЛИ БРАТ БИЛЕТЫ НА САМОЛЕТ ИЛИ НЕТ!!!!!!!!

0

122

ти запарив, ідіот! бери білети, приїжджай получиш по шапці тут і поїдеш назад в свою Кацапію!  ;)

0

123

Кароче, ребятки з Костополя, до завтра пишіть точно чи ви будете, якщо ні то квоту даєм Нетішину!
2 Джагер - найди якусь тіму в себе!

0

124

Е нє! Ждіть ще неділю... Тоді я зможу приїхати і теж піздюліну закинути)

0

125

2 Shark - якшо когото найду то напишу в цій темі. Але я попереджу, що якшо буде команда більш перспективна то все отміняється. Такшо краще ви постарайтесь когото надибати, а ламаків всігда (так думаю) мона найти.

0

126

2 Jagger - ок, постараємось!
2 Кокс* мо ти когось надибаєш?
2 Санік - це трохи гон, тому що всі вже налаштувались на цю суботу + до цього сесія починається, зараз куча практичних, модулі і т.п. Давай міняй свої плани, шукай гроші і рули до нас!
drinks Соррі, але занадто пізно ти написав...А жертвувати тудайцями, імморталсами і фулсентсами та елексами не хочу, не справедливо просто вийде :pardon:

0

127

Ха-ха-ха!!! Я прогнав на рахунок "Сочі"...) А ти...! Та з грошима й часом не проблема, проблема із станом здоров'я!
Мда... оце я вже посміявся)))

0

128

А... мало не забув) Я хотів у Вас попросити щоб Ви на турнірі виложили ХЛТВ... Не пограю то хочаб по інету подивлюсь на ігри) Зможете?

0

129

Думаю шо ні бо там шо нет шо ПК слабенькі. Такшо яко вонт то приїжджай локнеш на гами =)

0

130

ПК зовсім ні до чого... А інету на ХЛТВ вистачить навіть самого галімого) Так що за вами ХЛТВ)

0

131

я б теж не проти подивитись хвільми по нету)) Приїхати аж ніяк не виходить((

0

132

Я желаю большой удачи команде "ETERNITY", (сейчас не знаю как называеться)... Помнить, хоть меня с вами нет, но я за Вас болею.... :)

0

133

а хто буде 8?

0

134

Всім бути на 8-30.  8му тіму постараємось десь зараз дістати. Для 2nd-kai передайте привіт, за день повідомили шо їх не буде. ппц хлопці, так не робиться

0

135

Unkind, фім тім нехоче бо в них немає капітана. Я щяс ще когото попробую нарулить.

0

136

ок, реально попробуй когось нарить, бо Елекси вже виїхали :D

0

137

Ок, пацани ви на мене сильно не надійтесь, але я зроблю все що від мене залежить.

0

138

Секендкай, нахєра було так робити? Немогли раніше попередити шо вас небуде?
ІМХО - так реально не робиться. 0 РІСПЄКТА.

0

139

ну, так не робиться....просто їм реально насрать на всіх

0

140

Ну то хай сруть далі.
Бля Анкаід тута в мене ппц завал нікого блін немає. Щяс буду ще шото шукати но паходу вже на 90% в мене нікого ненайдеться.

0

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » OSTROH OPEN CUP 6 (The Last Hero)