cannabis.pro

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » OSTROH OPEN CUP 6 (The Last Hero)

OSTROH OPEN CUP 6 (The Last Hero)

Сообщений 141 страница 160 из 210

141

О бля появився головний тіммейт ще одної нашої команди. Будем надіятись шо вони рішаться на такий подвиг =)

0

142

оу...хай рішаються!!ууу....єєєє...Верес!ту-ту-ту!Верес!ту-ту-ту!

0

143

Хлопци дайцє аутамата!
Ви шо не вчились в школі?

0

144

А де ХЛТВ?

0

145

забаньте 2-кай на 3 чемпа и все))))

0

146

Дякую всім за сьогоднішній чемп!!! Організаторам як завжди РІСПЄКТІЩЄ!!!!!!!!
Мангусти, я сьогодні був з вас в шокє. Ви однозначно щяс ЗЕБЕСТ в області. Я від вас такого рівня не чекав.
Рокітно якшо хочете доказати шо ви всетаки можете вдержати позиції кращої тіми області то приїжайте на наступний чемп, ви будете ахуєвші в колишнього 2дей4.

0

147

якщо проспонсоруєте то ми хоч завтра приїдемо!

0

148

А ми то все-таки вирвали перемогу))))

0

149

2 4itor & Co. : GJ! ВІТАЮ!!!  yahoo  dance2  drinks

0

150

ёпана потрёпана!!! як елекс виграли? я в шоці!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

151

:D GG ;)
Як говорив Лекс... Нельзя вечно выигровать... главное не останавливатся и ити дальше! ;) Будем робтии висновки... ;)

0

152

no coments....
first game 16-2
last game 12-16
:O

0

153

4itor! RObocop zdavav ? )

0

154

вся інформація про турнір вже на wwwwp-gaming.at.ua - хто не в курсі і кому цікаво)

0

155

2 Маршал - на 100% згоден)

0

156

Вже так багато написано про цей чемп а демок так і немає. Хотілось б подивитися. ;)  Якщо можна виб могли розмістити демки хоча б фінала вінерів.

0

157

щоб ви робили без www.wp-gaming.at.ua та wwwteameleks.clan.su - працюємо найшвидше...! хоча демки обов'язково виклали би, але я можу вже вас порадувати: http://depositfiles.com/files/2640762

Отредактировано San1K (2007-12-08 22:37:20)

0

158

Маршалу РІСПЄКТ В КВАДРАТІ!!!!!!
Як на мене на наступних турнірах мона буде влаштовувати тіпа таку фішку як приз для кращого гравця. Хай він буде незначний, але це приз і це ріспєкт всіх.
ІМХО - Прошлий чемп це заслужив ІНФЕРНО палюбому. Цей чемп МАРШАЛ!

0

159

а минулі хто, я маю на увазі 2й, 3й та 4й турніри)

0

160

Всім тімам величезна подяка, за те, що приїхали і дали можливість отримати величезне задоволення і кучу адреналіну! Окрема подяка для 2nd-kai. Блін дуже жалію, що не зміг бути присутнім на всіх матчах, уже відчуваю, що пропустив багато, особливо жалію, що не був присутнім на фіналі! Ох, там , мабуть, заруба була ппц! Респект для обох фіналістів! Але Львову подвійне, за те, що так вдало реабілітувались після минулого чемпа(і все через те, що я побажав Чітору удачі:)).

0

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » OSTROH OPEN CUP 6 (The Last Hero)