це все моя смс! в чітора запитай!
Отредактировано San1K (2007-12-09 01:35:25)
cannabis.pro |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » OSTROH OPEN CUP 6 (The Last Hero)
Отредактировано San1K (2007-12-09 01:35:25)
Наконецто инферно и кузя выиграли что то в ровно))))А так думаю небыло неожиданостью что елекс выиграют))Других соперников нету имхо
Несчитая впг)
О! Дякую!
Отредактировано San1K (2007-12-09 03:39:58)
ёпана потрёпана!!! як елекс виграли? я в шоці!!!!!!!!!!!!!!!!!
Невже виграти у Мангусів це настільки складне завдання, що його виконання викликає у навколишніх шок?)
Я звісно розумію твоє здивування, особливо після розгрому в фіналі вінерів. Але, якщо ти звернув увагу, перед фіналом вінерів я якраз повернувся з аптеки, бо у 4 гравців була температура і головний біль. Знаєш, в такому стані взагалі дивно, що ми навіть 2 раунди змогли взяти))))) Але колеса і гарячий Фервекс повернули нас до життя і ми показали весь свій скіл.
Як говорив Лекс... Нельзя вечно выигровать... главное не останавливатся и ити дальше! Будем робтии висновки...
Угумсь. Жодна команда не зможе бути завжди непереможною.
Sm0k]Вже так багато написано про цей чемп а демок так і немає. Хотілось б подивитися. Якщо можна виб могли розмістити демки хоча б фінала вінерів.
http://depositfiles.com/files/2640762
Це лише демки всіх ігор team eLeks
я побажав Чітору удачі:)).
Вельми дякую І справді перед суперфіналом дуже відчувалася сильна вболівальницька підтримка
Наконецто инферно и кузя выиграли что то в ровно))))А так думаю небыло неожиданостью что елекс выиграют))Других соперников нету имхо
Намб, не все так просто як тобі здається Соперники там були, зважаючи на те, що після безсонної ночі і важкої дороги важко показати весь клас гри
4itor! RObocop zdavav ? )
Та там всі рішали)) Хоча Робік як завжди іпашив)
no coments....
first game 16-2
last game 12-16
Взагалі-то друга гра 16:11, а не 16:12))))
GG!спс за чемп, це були наші перші ігри разом))на мою думку мали вигравати Острог,якби не один нюьанс.=)
А так, Острог молодці)
Нітішин - зіграні і всьо тут...=)
СД - хз-хз,якщо і далі буде рішати тільки Белорус, то хз шо з вами буде
Іммортали - зіграні і Ракєта - папа)
Монгусти - я гри не бачів, але здивувався що вони програли...ну хз, можливо вони ще не достатньо зіграні або не повністю розуміють одне одного
ЕЛЕКСИ - хехе, Чітор зажав пустишку нам ну шо,респект їм...будем з вами по нету грать!)))
Якраз то проблема Нетішина полягає в тому що незіграні. Будем тренуватись до наступного чемпа. Думаю при нормальній підготовці ми всетаки зможемо показати нашу справжню гру.
ну хз...скіл у вас послабше ніж у Рівненських команд...а от зіграності більше
dwarf
Гггг я зіграв недуже і на свому рівні...
Мораль моя впала, думав що моя тіма покаже більш достойний результат, щось нам не хватає...14-16 дві гри...просто не фарт...чи я не знаю...
Ось будем в Бункере трениться...якщо я непобачу переспективи, і гра буде такаж...уйду з СД...
Всім РЕСПЕКТ...
ФулСтайнтс...цікаво було з вами грати....але вам більше пофартило...
Іморталс - гг...завжди, що в Рівному, що на інших чемпах - доволі запеклі ігри...
Дуже хотів зіграти з 2дай4...знаю що програли б...але просто хотів зіграти...
Думаю на чемпі в Рівному ми щось да покажем...але якщо ні...то вибачайте хлопці я з тіми ухожу...
ДЕМИ ЗАЛЛЄМ СЬОГОДНІ.
УВАГА!!!
Новий сайт у WPG (Рокитно): http://www.wp-gaming.at.ua
та ELEKS team (Львів): http://www.teameleks.clan.su
Як на мене не був не наш скілл, просто ви небачили настоящого нашого скілла. Він хоч і ненастільки високий, але рівень його раза в 2 вище ніж той що ми показали на чемпі. І сиграності в нас немає, це просто у вас таке враження створилось.
Ждем наступного чемпа шоб показати реальні результати нашого тіма.
гг...незнаю-незнаю....ми також непоказали себе...
Буде в Рівному чемп...побачимо...
2 Smile Соррі, але чесно вам повезло що ви дотянули до допів, взагалі то ми мали вам давати не більше 10 раундів...розслабились після першої сторони+багато втиків. Але загалом гра мені дуже сподобалась, хочу ще yahoo .
З.І. У вас в тімі случайно не грає пацанчік, який вчився в Острозькому військовому ліцеї? Ну настільки вже його лице показалось знайомим і ніяк не міг згадати звідки, потім Глюкк висловив таку гіпотезу.
нєа)))ніхто не вчиться у вас)
ну на рахунк того що ви розслабилось,то це ні....100% що ні.....це ми зібрались і почали більш-менш згуртовано заходити на точки))))
Смайл, ти ж не знаєш, не говори)))
Да, Антішок вчився в цьому ліцеї
Дійсно, Нетішинська команда більш вирізняється зіграністю аніж стрільбою... )
А фото з турніру є...?
Antishok - гг вчився у Вас в лыцеї...
і ми після гри сходили в його ліцей, до його майора....походили, побродили...в спортзалі були...кульно там...
Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » OSTROH OPEN CUP 6 (The Last Hero)