cannabis.pro

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » Чемпы по CS 1.6

Чемпы по CS 1.6

Сообщений 21 страница 40 из 175

21

Н0Т буде точно. такщо домовляйтеся за клуб до 11 годин ) drinks

З.І. з приватними месседжами якийсь лаг... не відправляються хоть ти !@#$%^&*...  butcher

0

22

То ma3str0: підключайте народ з вашої сітки і чим побільше, будемо разом тут спілкуватись. Я думаю знайдемо про що.

0

23

Кул шо приїдите, давн оне було реальної заруби  dwarf
Про меседжи подивимось, ми ще тіко роздупляємось в управлінні форумом  whistle2

0

24

То ma3str0: напиши свій номер мабіли. drinks

0

25

Ох я вже хочу їхати:) . Тімом уже давно не грали, а раз такий повод. то чом би і ні!!!
Чекайте НАС! :friends:

0

26

я думав може вже завтра за келихом пива обміняємся моб номера і так далі  :)

завтра зустрінемось  ;)

Отредактировано ma3str0 (2007-07-13 09:29:42)

0

27

Хай Остражани! Завтра будем рулить ! Жду хорошой игрЫ! И достойного сопротивления! =))))

Отредактировано FashusT (2007-07-13 19:46:33)

0

28

Даа.... Давно так не програвали: 3 карти - , 1 нічия. А попереднього разу все навпаки було...

0

29

ЧЕМП !!!
З Рівного може бути 5 тім + етерніті. Нетішинцям бажано відписати тут чим по-швидше

0

30

Я свій тім єслі шо то привезу, але я ж вам обіцяв більше такшо треба буде позбирати. Думаю хоть 10 команда маєм зібрати.

0

31

Треба спочатку подумати, як грать будем, може більше 8 команд не потрібно буде, просто не справимось за один день

0

32

не велика біда, можна і на пару днів розтянути :)

0

33

Згоден, мені навпаки здається що буде краще якщо на 2 дні розбити: більше ігор буде, більш точно тоді можна буде стверджувати наскільки сильна команда. Та й до того ж практично нереально буде розбити ігри між 10 тімами за 1 день:)
Було б також досить непогано знайти спонсора(менше тоді наших витрат буде), але над цим треба серйозно попрацювати. take_example

0

34

Славутський пивзавод  good  / Острозська мяняральна  :/

0

35

А на яке число будете організовувати? Бо я завтра в Київ рулю до кінця тижня.
До речі, чемп можна і за день провести, якщо грати "на виліт".

0

36

Я ж пишу, що спочатку треба подумати, як сітку побудувати, які правила, скільки тім, скільки бабла. Хто що надумав, пишіть. А тіми на даний час вже не проблема, надіюсь.
Чемп будем проводити не раніш ніж за 2 тижні ну і звісно під вас підстраюватись будем

0

37

Если е бажання пограты на гроши... 5х5 оставляйте топы http://ic-bit.jino-net.ru/forum/viewtopic.php?t=6

2: Et_Unkind  - я тоби написав як предлагаю провести чемп

P.S Заходьте до нас на сайт =)) http://ic-bit.jino-net.ru/

Отредактировано VarguS (2007-07-16 22:25:00)

0

38

VarguS написал(а):

Если е бажання пограты на гроши...
Треба Форесту позвонить. Нетішин vs Ровно. Гра на нейтральній території - в Острозі ))

0

39

Та можна ! але нада обсудыть колы и скики грошей

0

40

ЧЕМП !!!
Чемп більше всього буде проводитись 28 або 29 числа тобто через 1,5 тижні. Більш детальна інформація з"явиться протягом кількох днів. Точно можемо проінформувати стосовно карт: de_nuke, de_inferno, de_dust2, de_train.

0

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » Чемпы по CS 1.6