cannabis.pro

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » Чемпы по CS 1.6

Чемпы по CS 1.6

Сообщений 41 страница 60 из 175

41

если ты тут зайды до нас в чат !!!! http://ic-bit.jino-net.ru/chat/login.php

0

42

давай на цих выходных 5х5 на гроши ! 50 грн мапа !!! 4 мапы

0

43

to VarguS:
Вобщем так, шоб багато не говорить:
з Рівного має бути 4 команди, хай зайдуть на форум наш, напишуть склад і на коли їм виходить (субота чи неділя через тиждень),
100 грн з команди
Якщо дабл, то ігри можуть затягнутись до 22.00, як там з транспортом у вас

5 на 5 на цих вихідних не вийде, не вся команда є. Хотів з нетішинцями вас звести, але теж саме, пороз"їжджались всі

П.С. Срочно за ці 2 дні шоб написали бо треба з нетішинцями зв"язуватись

0

44

Ту Варгус: на гроші грати ніхто не буде, є бажання - на чемпіонат, ласкаво просимо.
Найгалавніші питання проведення
1. припустим 8 тімов починаєм грати з 9 закінчуєм...в 10 (при найкращому розкладі)  Квешіон фо Ровно енд Нетешин: можливий варіант свій транспорт?
2. сітка гри - все ясно, стандарт вінери лузери, бла бла бла :)
3. вибір карти, а от тут я думаю стандар у нас непокатить ( 1-ий тур трейн, 2-ий дуст, 3 інферно, фінал - нюк, чи ще шось там :) ). Я пропоную, шоб кожна команда із 3-ох пропонованих карт відкідала 2, і та яка залишиться й буде гратися, все чесно обєктивно бла бла бла...
4. ну як і на всіх норм чемпах ніяких конфігів ( поперше їх перевірка - час ,по друге навіть установка - час, якого у нас обмаль )
5. з рила 20- грн з команди 100
6. Бла регістіруйте свої тіми уже)

0

45

Хай вам! Скажите точную дату проведения 4емпа! Есть инфа что 4емп будет 29, ели это так, то ХОТ-ов наверно не будет!

0

46

Et_Glukk написал(а):

Ту Варгус: на гроші грати ніхто не буде, є бажання - на чемпіонат, ласкаво просимо.
Найгалавніші питання проведення
1. припустим 8 тімов починаєм грати з 9 закінчуєм...в 10 (при найкращому розкладі)  Квешіон фо Ровно енд Нетешин: можливий варіант свій транспорт?
2. сітка гри - все ясно, стандарт вінери лузери, бла бла бла
3. вибір карти, а от тут я думаю стандар у нас непокатить ( 1-ий тур трейн, 2-ий дуст, 3 інферно, фінал - нюк, чи ще шось там  ). Я пропоную, шоб кожна команда із 3-ох пропонованих карт відкідала 2, і та яка залишиться й буде гратися, все чесно обєктивно бла бла бла...
4. ну як і на всіх норм чемпах ніяких конфігів ( поперше їх перевірка - час ,по друге навіть установка - час, якого у нас обмаль )
5. з рила 20- грн з команди 100
6. Бла регістіруйте свої тіми уже)

Все вроде норм ! но ! Карты 4 стандарт !!!! по турах, але карты будуть вытягуваться .. приклад

1-й вытянулы даст2... то даст2 играють вси 1-ши игры и т.д

Лузера играють карты +1 (якшо винера играють 2-гу мапу нюк,а 3-тя трейн - то лузера играють трайн)

ох ипать я все опысав !  вси приколы для таблици есть у нас на сайте !!!

нада шоб вси булы 8.30 ! а в 9 уже начять ! машини нормально настроить, почистить
про патчить и тд ! вывести настройку миши, монитора, звука !

0

47

to Fashust:
перенесли на неділю 29 число через те, що багато ваших працює в суботу; зробите якись мікс, полюбому з Нетішина має буть 3 команди

збор на 8:30 ,неділя, 29 липня

to VarguS:
Компи норм настроені, настройки миши і т.п. виведем, патч якийсь там останній стоїть, тому міняти нічого не будем.
Все норм, тільки з картами проблема, завтра напишу точно наші умови стосовно карт. Мені то всеодно впринципі, а от інші морозяться. Все, надобраніч )

0

48

Et_Unkind написал(а):

to Fashust:
перенесли на неділю 29 число через те, що багато ваших працює в суботу; зробите якись мікс, полюбому з Нетішина має буть 3 команди

Мне сказали что не получается у Ровинских, что они роботают, и у некоторых из Нетешина!

Меня интересует у Ровинских получается в СУБОТУ???

0

49

FashusT написал(а):

Мне сказали что не получается у Ровинских, что они роботают, и у некоторых из Нетешина!
Меня интересует у Ровинских получается в СУБОТУ???

у ровенських якраз і получається в суботу. Позвонив для Лі, він сказав шо багато ваших працює в той день. Ребята, я не можу дзвонити капітану кожної команди і чекати, доки ті в свою чергу перепитають своїх мемберів чи їм виходить.

0

50

ЧЕМП в Острозі (Counter-Strike) проводиться в суботу 28  липня
Клуб «Інтернет-містечко»

Квоти:
4 – Рівне
3 – Нетішин
1 – Острог

Метод змагання: 5 на 5 (командна гра, 5 гравців у кожній команді)
Умова перемоги: команда повинна виграти 16 раундів раніше суперника.
У випадку нічиєї граються додаткові раунди.
Система проведення: Double Elіmіnatіon
Раунди: 30 раундів. Кожна команда грає 15 за терористів і 15 за контр-терористів.
Час раунду: 1 хвилина 45 секунд.
Офіційні карти: De_Dust2, De_Іnferno, De_Nuke, De_Traіn.
1-ий тур – карта De_Dust2.
Інші карти будуть визначені по турах  перед початком турніру жеребкуванням.

Карти на гру визначаються по турам (в сітці лузерів карти зміщуються на одну вперед)
Черговість відігравання ролі терористів чи контр-терористів визначається жеребкуванням.
У випадку нічийного результату граються ще 6 раундів до визначення переможця (по 3 за кожну сторону).
В процесі гри додаткових раундів серверний параметр mp_startmoney встановлюється рівним 10000.
У випадку рівного рахунку після шести додаткових раундів, граються ще шість додаткових раундів (по 3 за кожну сторону), і так до перемоги однієї із команд.

Нечесна гра, яка приведе до покарань:
Використання будь-яких помилок, як програмних так і помилок творців карт заборонене й буде каратися різними запобіжний заходами – від попередження до дискваліфікації.
Усі гравці зобов'язані використовувати 32-бітну кольоровість у настроюваннях гри
Нецензурні вирази. (ахахаххаха)
"Підсадження" дозволені. Єдиним обмеженням є заборона на використання підсаджень для перегляду ігрового простору карти поверх текстур.

Дозволяється прописати ("забіндити") в консолі зброю та темплейні повідомлення.
Дозволено кидати гранати через будівлі на всіх картах.
Для відстеження й запису матчів до ігрових серверів буде підключений HLTV Proxy.

Роз'єднання під час гри:
Думаю, якось вирішим )

П.С. За основу взяті правила WCG UA . Зайшов на wcg.com.ua, почитав, посміявся. Скоротив раза в три.
про нецензурні вирази good

Всім срочно прочитать!!! Якщо потрібно - висловити незгоду.
На рахунок дати: за згодою усіх сторін перенесено на суботу 28 липня. Пропозиції лишайте тут

0

51

ХОТів не буде. 29 - не буде мене. 28 - Леаніда.
Вибачайте.

Якщо раптом щось перенесеться на 28, тоді можливо спробую склепати якийсь мікс з безкомандних гравців.

0

52

to Maestro: так вас же 6 чел в команді, замість себе знайти нікого не можеш?

0

53

а какого ..... ты ришив шо дд2 першый тур ???

все рандом !!!!!!!!

0

54

1) нас тільки 5;
2) тількішо говорив з своїми : 29 - виходить у одного (3 на свадьбах, а я в Крим рулю), а 28 - все норм.

якщо зможете перенести на день раніше - граєм, якщо не вийде, то так вже й буде. Якось значить іншим разом набігаємся  :pardon:

0

55

Если 4емп будет 29 то наверно с Нетешина будет наверно одна команда!=)))

Мне кажится что не получается тока у Ли, потому и переносят на 29(он роботает). Ли мне сказал что не получается у Ровинских, потому и переносят на 29!!! А если 28 то Наверно и Нукены приедут и Хоты!

Так что выбор за организаторами!

+1

56

to Maestro: ровенські були за суботу, якшо нетішинські команди згодяться на суботу, то без проблем. Зв"яжись з МедШутером, спитай шо там з його тімой. Якшо назбирається на суботу 3 тіми від вас то можна буде перенести. Тільки сьогодні напиши точно!!!

0

57

to Vargus: взагалі-то правила мали буть зовсім інші і тільки 3 карти. Ваші всі умови і пропозиції ми прийняли, все поміняли за вашим бажанням, тому думаю нічого страшного не буде, якщо в першому турі буде даст2, так би мовити наша пропозиція.

0

58

если чесно мени то пох !

Це ваши проблеми шо ви не играете трайн, міли і т.д.

Якщо ті организовуеш ! то орзанізовуй все нормально ! а не делать поблажки своим !!!!

Кста скока у вас фпс и герц ??

0

59

100 100, компи нормальні, 512 операт, 128 відео. Сьогодні точно вирішим скільки тім буде з Нетішина і на який день, можливо зробим так як ви хотіли на суботу

Отредактировано Et_Unkind (2007-07-22 10:56:37)

0

60

з Foul^Saints'ами домовився за суботу. Зараз ще домовляємся з 3-им Нетішинським тімом.

заявку команди залишати потрібно?

якщо да, тоді...
команда - Н0Т
склад:
1) ma3str0;
2) w3rw0lf;
3) p0w3r;
4) qp a LLI u c T;
5) K03aK;
6) Var4yN;

0

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » Чемпы по CS 1.6