cannabis.pro

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » Чемпы по CS 1.6

Чемпы по CS 1.6

Сообщений 61 страница 80 из 175

61

Ту Варгус - якшо сильно невлаштовує, або *не чесно* ніхто тебе тянути сюди не буде за руку, ми і з Нетішином норм порубимся, парні проверені :)  + до того ж правила всі нормальні, чемповскі, 1 маленьке ізміненіє, якшо невлаштовує Гуд Бай, робіть в себе якійсь турнір ( в чому ой як сумніваюся ) влаштовує - Велкам :)

0

62

Блін я цілу неділю був в селі :((. Пропустив бачу багато. Пацани (Острог) соррі шо небрав трубку, немає покриття толкового і не поговоривби з вами.
В мене лічно не вийде на 28. А якшо постаратись то можу приїхать на чемп 29.
Я ще зі своїм тімом поговорю і всіх перепитаю шо і як в нас там рулить.
Ждіть мого поста =)), коли все віришиться точно то напишу.

0

63

2 Et_Glukk

Поверь мени пох яки мапы ! хоть мил !

А от если вы не играете на основных мапах !  то понт тоди вооще играть ???

0

64

А чё за нах... Почему на Рокитно квоты не дали...? Мы тоже хочем мочить! На Ровно 4 квоты, хотя на WCG Рокитно круче выступило!!! Требуем 1-2 квоты для Рокитного! Хотя пох... мы можем и под Ровенскими приехать если на пойдет или в их тим не найдется равным количеству 4...!!! И когда чемп...? на сколько...? взносы...? И ваще кидай сюда моб. номер! Будм бакланить!

0

65

to San1K:
буде тільки 8 команд, не більше, малий комп зал. Ви ж здається теж в числі команд з Рівного, які приїдуть.

У нас за останніх 2 місяці уже кілька разів схоже проводилось, але на рівні Нетішин-Острог. Тепер розширюємо територію і, якщо все получиться, будем чемпи кожних 2-4 тижня робить. Тоді - ласкаво просимо, хто перший зарегиться ))

0

66

San1K сказал:
И когда чемп...? на сколько...? взносы...?

ЧИТАЙ ВИЩЕ )

0

67

VarguS написал(а):

то понт тоди вооще играть ???

то приїдь і докажи те, що ви кращі на будь-яких мапах... поки що це всього лиш слова.

0

68

Вони приїдуть, аби ви були)
НАПИШІТЬ ТОЧНО, ЯКЩО ЧЕМП БУДЕ В СУБОТУ, ТО СКІЛЬКИ ТІМ ПРИЇДЕ, ТАК САМО І ПРО НЕДІЛЮ
ЦЕ СТОСУЄТЬСЯ НЕТІШИНА

0

69

Ту Варгус - тім складена десь токо пів року назад ( я про реальний тім а не про отстрел ботов месних ), понт для нас участвувать - УЧІТИСЬ , якшо всі со смарт, то чого самі не організуєте а? да думаю все норм вийде, токо НапИШіть Кому Як РеаЛьно ВихоДИИТЬ!

0

70

Мы едем как бы от Ровного. С ровенскими парнями уже за квоту договорились... При таких роскладах нас допустят на чемп...?????

0

71

2 ma3str0:
Приидем и докажем ! если есть желание можем и 1х1 на Грош1 !!!!!

2 Et_Glukk: У нас проводылось 3 чемпа ! Summer, Spring & Winter 6iT Cup ! Просто я за*бався це все организовуваты !!!  Хочете участувать участуйте ! но то шо вы Организаторы не дае вам права придумувать як1сь правила... яки дають вам ХОТЬ якусь прив1лег1ю !!!!!!

2 Et_Unkind: http://ic-bit.jino-net.ru/forum/viewtop … p;start=15  тут росписано 4-ри квоты на Р1вне !!!!

0

72

Я думаю, що для мого тіма - Foul^Sa!nts >> виходить в неділю грати. Но це ще не точно.
Блін такі неполадкі з чемпом шо то піздєц, давайте мож перенесем на слєд тиждень? Щоб всі все підготовили так шоб всім виходило, я думаю шо мона за тиждень спланувати всі діла так шоб на чемп все виходило.
ІМХО - це моє мнєніє, організаторам рішать шо і коли точно буде.

0

73

Та це гониво переносить ! сыльно багато инфи уже пошло !!!

0

74

f0[r написал(а):

eSt]Я думаю, що для мого тіма - Foul^Sa!nts >> виходить в неділю грати.

Вчора говорив з Lee. Він сказав, що можна провести і в суботу. (в неділю ще й у mirage не виходить).

на суботу можуть приїхати NukeN'u i H0T'u. 

в неділю ж Х0Т'ів  не буде точно (4 чел нема).

2 VarguS: мені просто всеодно яку карту з тих 4 грати... головне гра. Але якщо для вас це принципіально... Вирішуйте самі. мені пофіг )

0

75

Ребята, сорі шо вчора не відписав, проблеми з нетом були
ЧЕМП ПЕРЕНОСИТЬСЯ НА СУБОТУ ЗА БАЖАННЯМ УСІХ КОМАНД !!
ВСІМ БУТИ НА 8:30 БЕЗ ЗАПІЗНЕННЯ !!!

0

76

San1K написал(а):

Мы едем как бы от Ровного. С ровенскими парнями уже за квоту договорились... При таких роскладах нас допустят на чемп...?????

НУ ЗВИЧАЙНО )

0

77

затишшя перед бурею...) bomb

0

78

та полюбом )))    butcher    alcoholic.gif

0

79

Ох напевно война буде =)!!!! dwarf

0

80

МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ КЛУБУ:
З РІВНОГО В"ЇЗД В ОСТРОГ, СПУСК 1,5 КМ, ПОВОРОТ ДО ОСТРОЗЬКОЇ АКАДЕМІЇ СПРАВА, ТАМ БУДУТЬ ЧЕКАТИ.
8:20-8:30

80688415059 Вася
80503756315 Саша
80673640642 Саша

0

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » Чемпы по CS 1.6