cannabis.pro

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » Чемпы по CS 1.6

Чемпы по CS 1.6

Сообщений 81 страница 100 из 175

81

ховайтесь в жито тіпи:)))) =)) z0om3r і Go0dWin

0

82

Результаты с чемпа по КС в Остроге...

наши игры...
1я игра: WP Gaming vs. Bit Alliance at de_dust2 [16:8]
2я игра: WP Gaming vs. 2die4 at de_inferno [16:10]
3я игра: WP Gaming vs. Foul Saints at de_dust2 [16:11]

4я игра: WP Gaming vs. Bit Alliance (final) - игру не играли поскольку обе команды были утомлены и им надо было ехать домой. Но WPG были готовы играть а Bit Alliance отказались от игры... WPG были на волне, и я думаю что мы бы выиграли финал... поскольку мы эту команду в 1м туре винеров уже выигрывали... Поетому WPG было присуждено 1е место, поскоьку они были явно сильнее... Несмотря ни на что, парни с Bit Alliance показали очень достойную игру так как они с лузеров прошли в супер финал. но все же мы были сильнее... Уважуха им и респект. Получилось так что нам было по пути домой, и мы во время дороги с ними хорошо познакомились... И я могу сказать что это не просто ребята с г.Ровно, а ахуенные парни, которые нам очень помогли в Ровно с ночьлегом... Отдельное спасибо ArchAngel'y. Спасибо организаторам за провидения чемпа... так держать! Атем кто проиграл желаю не падать духом, а трейнится и все плучится. GL & HF от WPG всем кто присутствувал на чемпе.

Отредактировано San1K (2007-07-28 23:44:04)

+1

83

Давайте ше десь зробимо чемп??????????? мені понравилось:)))

0

84

to San1K:
спс)
В наступному місяці проведем Ostroh Open 2007 (Cup3) знову, цього разу для вас виділим 2 квоти, так як ви показали дійсно супер гру, якщо звісно у вас буде ще одна команда, яка бажає тут змагатись.

0

85

to Go0dWin:
ти навчись в консолі команди прописувати, а потім приїжджай... ахахахха

+1

86

Ось нарешті і закінчився цей довгоочікуваний чемпіонат Ostroh Open 2007 (Cup2), який зібрав кращі команди області і м. Нетішина.
З результатами можна ознайомитись нижче:

Команди-учасники:
2die4, MouseExp(MXP), Bit Alliance(X3) (м.Рівне)
HOT, Foul Saints(FS), NukeN (м.Нетішин)
West Point Gaming(WPG) (м.Рокитно)
Eternity Team (м.Острог)

Перший тур:
        FS [16:9] MXP
Eternity [16:13] HOT
     WPG [16:8] X3
    2die4 [16:2] NukeN

1-ий тур вінерів:
   FS [16:4] Eternity
WPG [16:11] 2die4

Фінал вінерів:
WPG [16:10] FS

1-ий тур лузерів:
HOT [22:20] MXP (за додатковими раундами перемагає HOT)
   X3 [16:1] NukeN

2-4ий тур лузерів:
X3 [16:7] HOT
X3 [16:11] Eternity
X3 [16:8] 2die4

Фінал лузерів:
X3(win) vs FS (lose)

Суперфінал:
WPG (win) vs X3 (lose) – тех.пор.

Розподіл місць:
  1. West Point Gaming(WPG)
   2. Bit Alliance(X3)
   3. Foul Saints(FS)
   4. 2die4
   5. Eternity Team
   6. HOT
7-8. MouseExp(MXP), NukeN

0

87

Да реал було весело, по часу вроде вложилися, трох 10-ий комп виепувався, але  він не зіпсував чемпа, який відбувася. Думаю скоро ще проведемо чемп+ добре обсудимо систему за якою він буде проходити (потурово чи викиданням карт і тд, шоб посеред чемпа не міняти систему). А так всім учасникам величезний респект  :friends:
З.И: не напоїли Гудвіна :( на наступному чемпі приймемо рішучі міри у виправленні данної помилки  russian

+1

88

Велике СПАСІБА організаторам чемпа, мені понравилось. + Ріспєкт всім командам!!!
Надіюсь на наступний раз буде ще більш запекла боротьба!!!

0

89

мы тож заидем =)))

0

90

ждьом:)

0

91

Большое спасибо организаторам турнира. По поводу 2й квоты на г.Рокитно то мы согласны... Кому что надо  стучите или пишите на мыло.

0

92

... и ещё... пришлите фото с турнира...  yahoo

0

93

На днях фотки розішлем

0

94

Загалом мені здається вийшло досить непогано, перемогла команда, яка явно показала найкращу гру серед усіх команд, за це Вам респект! Усім учасникам турніру велике спасибі за те, що приїхали до нас і влаштували справжнє свято КС в нашому місті good
Прохання написати нижче усі + і - чемпа, тобто що вам сподобалось, а що ні, щоб на наступний раз усе було ще краще. Буду чекати ваших пропозицій.

0

95

На рахунок фоток, то сьогодні-завтра постараюсь усім капітанам, які зарегіні у нас на форумі, на мило розкинути.

0

96

А на рахунок демок як?

0

97

фото фото фото !!!!

0

98

Фоток багато поганої якості, бо в другому залі без світла грали. Жалко тільки що всі команди разом не сфоткались, таке собі КС паті 40-50чол))

0

99

Да мля пришлите фото! За что мы трудились? И ждем дипломов!!! А как нащет мува с чемпа???

0

100

Нарешті мені врубили інет...Фотки вже розіслав на мило для тих, хто просив (f0[r]eSt, VarguS, San1K) drinks

0

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » Чемпы по CS 1.6