cannabis.pro

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » cannabis.pro » Курилка » Флуд

Флуд

Сообщений 1 страница 12 из 12

1

Флуд - це просто назва теми, починати засмічувати форум аж ніяк не треба.
Тут спілкуємось на довільні теми.
Моє питання буде початком: як ви ставитесь до використання рос. мови у спілкуванні на форумі?

0

2

якщо в дома говориш на укр. то й на форумі можна.... в мене друге питання - хто може дати мені контер, а то в мене троян все пожер?????

0

3

Трояна покормить знову?)  clapping

0

4

Ярик от мені цікаво хто це так по тупому заархівірував контер шо ти мені записав?????? єслі це той, хто я думаю, то можеш не казать  :D  :lol:  Пацани шо мені зробить: захожу в контер, беру создать, пішла загрузка і тут вибиває і пише інвалід сі ді кей (((((( ШО РОБИТЬ КОНТЕР ХОЧУ ПОГРАТЬ!!!!!!!

0

5

Сам ты как инвалид, все - равно кантер без ботов, я втыканул)...иди к Ельфу он запишет унего на компе штук 5 кантеров...

0

6

Ага він запише, так як і ти :) :) :)

0

7

To Archangel_Fenix: а ти шо в НетСіті зайти не можеш? там же є КС на прокаті з ботами!

+1

8

ДАААА і гроші ше платить???

0

9

мля я наконєц то поставив собі кантер, но по нету шпілить не можу, підкажіть які там тре аддони поставить і де їх взять??

0

10

даже не позорся  :D

0

11

ыыы нарешті рідкий, яб навіть сказав би вимирающий вид на цьому форумі відірвався від вова і шось таки написав :D  :D  :rofl:  :lol:

0

12

Ну-у-у да, тема ця канєшно не топова, з назвой прогадали  :) , хотя тут чось і не флудять :D Користуючись моментом хочу поздоровить всіх форумчан з наступаючими святами (Різдво і т.д.), і ще раз попросить поставити нормальну систему рангів на форумі, і змінити мій, а то ця Пакхалодня уже заї***а  :(

0

Вы здесь » cannabis.pro » Курилка » Флуд