cannabis.pro

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » МЕГАПАПСКІЙ ЧЕМП Ostroh Open 2007 (Cup4)

МЕГАПАПСКІЙ ЧЕМП Ostroh Open 2007 (Cup4)

Сообщений 81 страница 100 из 171

81

Садок у мене нема нета....... То навіщо мені аська..
(а це не мій нет)

0

82

це досить таки погано Юрко шо в тебе инетуса нема=)
до речы подиви шо тут варгУс задвигаэ,я як читав ,то так смышно було шо торба=)

0

83

Опаньки! Полу-Вендета! Такс, такс, такс! Давно хотел поиграть против этих парней!  Вижу на этот раз в Остроге в натуре будет "папский турнир"! Смотрю я скоро поведусь на такой соблазн, и всё же приеду с тимой в Острог на турнир! Так что для Вест Поинт +1 квота! Точно сообщим позже!

0

84

м.Нетішин

Foul Sa!nts:
Lee
Go0dW!n
mirage
MaDFragg3R
z0om3r
CraFty

0

85

7-му квоту займаю. Склад напишу пізніше

0

86

РОЗПОДІЛ КВОТ:
1. f1x^team (м.Рівне)
2. explo5ion.team (м.Кузнецовськ)
3. team eLeks (м.Львів)
4. MAD Clan (м.Рокитно)
5. 2nd-kai (м.Рівне)
6. Foul Sa!nts (м.Нетішин)
7. зарезервована
8. зарезервована (WPG)

0

87

Прошу для нас зарезервировать 8ю квоту, так как появились шансы на то что мы приедем даже при самых жёстких раскладах. И уточните будут ли F1X! Я с ними говорил и так понял что они ехать не будут (чтобы облом не получился)...!

0

88

Головне, щоб тачки були нормальні... 99ФПС в любій ситуації і можна грати! ))
З.І. Як там з клавами? (машка, уши і коврик свій)

0

89

компи нормальні - 512 ОЗУ, 128 відео, ще на днях установим 21й патч і ще раз все перевірим. Клави тут є, всі робочі)

0

90

ПИТАЮ ШЕ РАЗОК !!)))
Шо там з призовим фотжом !!! Напишіть розподіл по місцям !!!

0

91

Ну что ж?
Если квот нам хватит то мы подкатим тоже.
У нас изменения в составе и думаю сможем показать результат лутше чем в прошлый раз.

Simple Rage
7R! Enemy
7R! cruzer
7R! FrogVan
7R! anfliRT
7R! Jostick

Надеимся на квоту!

0

92

to Anflirt: дай свою аську або моб тел

0

93

можна дізнатися: ЧОМУ 21 патч? Якщо вже більше року існує МІНІМУМ 26! (взагалі наскілкьи я знаю грають на 29-му)! Мені в принцепі всерівно... просто щоб не було такого: ми приїхали, а настроїтися толком не можем, так як в 21-му патчі нема потрібних нам консольних команд (типу cl_crosshair_color, cl_crosshair_size та cl_crosshair_translucent)

0

94

kokc* написал(а):

так як в 21-му патчі нема потрібних нам консольних команд (типу cl_crosshair_color, cl_crosshair_size та cl_crosshair_translucent)

Якраз в 21 вони є... Може краще перевірити ніж писати?  :O

0

95

kokc* написал(а):

в 21-му патчі нема потрібних нам консольних команд (типу cl_crosshair_color, cl_crosshair_size та cl_crosshair_translucent)

))  ти перевіряв?

0

96

Вот это я понимаю КСеры! Эти команды еще в 19 были...!

0

97

де ви побачили, що я таке написав, що нема в них цих команд!? Те що вони з’явилися в 19-му, це я і сам знаю... я просто привів приклад, бо з нами вже таке було, пару років назад, коилп ирїхали, а настроїтися толком не змогли, так як патч був дуууже старий! ;)
Задам питання ще раз: чому не 26-29 патч? ))

0

98

kokc* написал(а):

чому не 26-29 патч?

Тому, що загальноприйнятим для чемпіонатів є 21. І якщо тобі так сильно треба 26-29, то просто обгрунтуй, що є такого в 26-29, чого немає в 21 і що дозволено правилами. Якщо зможеш - нема проблем, але я думаю в тебе не вийде))))

0

99

ХА-ХА-ХА...

0

100

а мне казалозь шо на 24 все играют на чемпах:) я думаю толку туда ехать всё равно 2nd-kai всех накажут! Marshal псих особенно в инфернО :D

0

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » МЕГАПАПСКІЙ ЧЕМП Ostroh Open 2007 (Cup4)