cannabis.pro

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » МЕГАПАПСКІЙ ЧЕМП Ostroh Open 2007 (Cup4)

МЕГАПАПСКІЙ ЧЕМП Ostroh Open 2007 (Cup4)

Сообщений 141 страница 160 из 171

141

Ага! Правду говоришь...

0

142

Unkind загляни ка еще раз в клубец и посмотри пожалусто полутше или там есть демка с "гранд" финала, тоесть трейна... люди говорили что записывали, а мы чтот не нашли, будь добр пробей еще раз плз

0

143

fELICZK1ll3r написал(а):

или там есть демка с "гранд" финала, тоесть трейна... люди говорили что записывали

Цей матч міг записатися в демку до першої карти. Напевно так і є.

0

144

Эм... до какого имено первого матча? я так понял дд2 вс 2нд-кай? хм... еще раз посмотрю но вряд ли

0

145

Розместите результаты !!!

0

146

OSTROH OPEN 2007 CUP4 (6.10.07)
Нажаль цього разу не брали участь переможці Cup3, Cup4 West Point Gaming, а також фіналісти Cup3 рівненська команда f1x(ex bit alliance). Боротьба за призові місця розгорнулась між командами team Eleks, 2die4, foul saints, 2nd-kai, в результаті чого команди розмістились наступним чином:

1. 2die4 (м.Рівне)
2. 2nd-kai (м.Рівне)
3. team Eleks (м.Львів)
4. Foul Saints (м.Нетішин)
5-6. 7R! (м. Рівне), E5N (м.Кузнецовськ)
7-8. SF (м.Нетішин), MAD clan (м.Рокитно)

Нажаль я був присутній на турнірі лише до 18 години і тому можу розповісти лише про найцікавіші ігри до цього часу.
В першому турі нічого особливого не було, за виключенням того, що MAD Clan'у вдалося взяти проти 2die4 лише 3 раунди, а команда з Рівного 7R! спромоглася на досить непогану гру проти Львова - 16-11. (За 7R! першу гру пришлось зіграти мені, так як 5ий їхній мембер приїхав пізніше.)

2nd_kai_vs_SF-de_dust2               16-0
foul saints_vs_E5N-de_dust2          16-3
2die4_vs_MAD Clan-de_dust2        16-3
ELEKS_vs_7R-de_dust2                 16-11

1-ИЙ ТУР ВІННЕРІВ:
FS_vs_2nd-kai-de_inferno              5-16(!)
Eleks_vs_2die4-de_nuke               16-14(!)

ФІНАЛ ВІННЕРІВ:
ELEKS_vs_2nd-kai-de_inferno        8-16

1-ИЙ ТУР ЛУЗЕРІВ:
Е5N_vs_SF-de_nuke                     16-9
MAD_vs_7R-de_train                    3-16
(перші "жертви": вилітають SF та MAD Clan)

2-4-ИЙ ТУР ЛУЗЕРІВ:
7R_vs_Fs-de_dust2                      9-16
2die4_vs_E5N-de_dust2               16-12
(цю карту за E5N зіграв наш адмін Shark, доречі зовсім непогано :-) )
2die4_vs_FS-de_dust2                 16-8

ФІНАЛ ЛУЗЕРІВ:
ELEKS_vs_2die4-de_dust2             11-16 (ELEKS вибуває зі змагань, зайнявши 3тє місце)

СУПЕРФІНАЛ:
2die4_vs_2nd-kai-de_dust2             16-11 (2die4 виходить з лузерів, тому для визначення переможця потрібно зіграти ще одну карту)
2die4_vs_2nd-kai-de_train             16-14 (2die4 здобуває важку перемогу)

Останньої деми немає, та й даст2 останній раунд не дописаний. Хтось походу клапнув stop замість stoprecording, і тому потрібно було перезайти на сервак, а там прописали відразу record.

ДЯКУЄМО ВСІМ КОМАНДАМ ЗА УЧАСТЬ, ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ, А ПРОГРАВШИМ ПОБАЖАЄМО НЕ ЗНЕВІРЮВАТИСЬ У СВОЇХ СИЛАХ. ХАЙ ЦЕЙ ЧЕМПІОНАТ СТАНЕ ДЛЯ ВАС СТИМУЛОМ ДЛЯ БІЛЬШ СЕРЙОЗНИХ ДОСЯГНЕНЬ!
ПРИВІТ ВІД ШАРКА, ГЛЮКА І АНКАІНДА

0

147

Хорошо написал... А когда следующий турнир в Остроге))? И что там с Бункером в Ровно? И что теперь с квотами на Рокитно, можно ли нам опять 2 тимы привезти?

0

148

А! И где можно скачать демки?!!!

0

149

жалко шо нема той демки на трейны,шо ми там в останньом раунды витворили це вообще=)) :lol:

0

150

ы ше хреново шо у вас одне игрове поле,це дуже хреново,того шо ъхать так як ми ъхали цього разу домой це убийство,ми вообще думали шо не виъдем з цього Острога тут ы ночувать будем,добре шо там якысь автобус ъхав в 22.20 ,але все равно це убийство 1 игрове поле nono

0

151

всем спс за игру! тоже интересует когда будет OOC5? на него уже впятером приедем, если квота на Кузнецовск будет :lol:  Unkind зайди в ICQ,  когда время будет!!  спс Шарку в д2 против 2die4 отыграл просто суперр!! нам немного нехватило чтоб выиграть ету игру!

0

152

Что на щот демок?

0

153

Ну канєшно 2діе2 - красавци. От вони і взяли цей чемп і я думаю що якшо навіть булиб ВП то всеодно перемога досталасяб для Ровенських бо вони її реально заслужили.

0

154

спасибо, посмеялся.

0

155

Counter-Strike - це гра, в якій дуже багато залежить від стану людини, як фізичного, так і емоційного. Тому як на мене прогнозувати переможця в парі 2дай4 - ВПГ даремна справа, адже жодна з команд не є на голову вища за іншу і все залежатиме від того, як гра піде. Наступного разу сподіваюся зберуться і 2die4, і 2nd::kai, і WPG, і f1x, і 7R!, і ELEKS, і решта сильних команд і буде справді ЗАРУБА!!! Я вже не можу дочекатися того турніру.

0

156

Наш мужик!!!

0

157

Значит UnKind просьба к тебе: если можно, то зарезервируй на Рокитно 2 квоты, мы походу будем в следующий раз ехать в Острог. А если нет то хотя бы 1 квоту, а мы уже между собой разберёмся кому ехать. В случае каких то проблем с нашей поездкой мы тебе позвоним.

0

158

4it0r, я вже бачив твій емоційний стан на цьому чемпі - Без коментарів. Такшо...

0

159

залупа

0

160

Foul^Sa!nts>>madJager написал(а):

4it0r, я вже бачив твій емоційний стан на цьому чемпі - Без коментарів. Такшо...

Мона більш детально? А то я щось не в"їжжаю в твою логіку.

0

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » МЕГАПАПСКІЙ ЧЕМП Ostroh Open 2007 (Cup4)