cannabis.pro

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » !!! Чемпіонат в Рівному по Counter-Strike 1.6 !!!

!!! Чемпіонат в Рівному по Counter-Strike 1.6 !!!

Сообщений 61 страница 80 из 117

61

1) ВЖЕ є 16 команд! Звісно можете регатися, але 90% капітанів цих команд я знаю, і вони всі будуть на 90%, тобто те що 17-та команда, яка зарегалася буде ГРАТИ НА ТУРНІРІ - це далеко не факт, навіть більше ФАКТ що не буде...
2) дату не скажуть, поки не буде машин... а їх наєаль нема! ;)

0

62

Ждем інфи про проведення. А проводити в Острозі на 2 дня це гон як на мене. І кстаті за оренду зала можна домовитись з скідками харошими якшо постаратись. Бо я шото сумніваюсь шо вони за 1 день заробляють 600 грн. притом це їм би було на руку бо пристиж клуба піднімавсяб.
ІМХО - якшо вони попросять більше ніж 400 то хай ідуть в ОПУ.

0

63

Поддерживаем...!!!

0

64

Foul^Sa!nts>>madJager написал(а):

Ждем інфи про проведення. А проводити в Острозі на 2 дня це гон як на мене. І кстаті за оренду зала можна домовитись з скідками харошими якшо постаратись. Бо я шото сумніваюсь шо вони за 1 день заробляють 600 грн. притом це їм би було на руку бо пристиж клуба піднімавсяб.
ІМХО - якшо вони попросять більше ніж 400 то хай ідуть в ОПУ.

наївні))) те що вони попросять більше ніж 400 - це 99.9% ;)

0

65

Ну то хай ідуть нахуй з таким клубом. Я блять кращa в Острозі ще раз зіграю з 8 тімами ніж оце такою хуйньою маятись. Бля коли будуть такчки невідомо скільки за клуб захочуть тоже невідомо (але нікого воно неустроїть). Хай той клуб поцілує нас всіх в сраку зі своїм проведенням. Не вобідну організаторам, але це шото мене начинає харити. Організатори я вас нівчому не звинувачую!!!
ІМХО - клуб норма але там паходу тормози роблять, їм жеж булоб краще щоб престиж клубу піднімавсяі т.п.

0

66

Согласен, эт полная хуйня с такими ценами! UnKind...! Давай уже запускай Ostroh Open Cup 2007 Season 5!

0

67

RESPEKT!!! - АДНАЗНАЧНА!!!

0

68

пропоную зробити так: поки ведуться переговори з адміністрацією Бункера, провести стандартний вже для нас чемп в Острозі. (8 команд і т.д.). А коли вже все вирішиться в Рівному, тоді зробимо чемп в Бункері. Я думаю, що було б непогано, якби команди, що згідні їхати в Острoг залишили тут повідомлення. Якщо набереться 8, тоді можна думати про проведення чемпіонату.
NU~G. за те, щоб їхати в найближчі вихідні (11 листопада) або в наступні (17) в Острoг.

0

69

WP Gaming за, только надо сделать 1й тур сингла, или играть не до 16 а до 13 (как когда-то)... Во общем так чтобы турнир закончился намного быстрее чем обычно...)

0

70

E5N в Острог тоже поедут, только 10-11 Ноября или же 24-25. 17-18 числа у нас не получаются:(.прошу в Острог нас зарегить если чемп будет в этих датах.

0

71

Ждем інфи от ровенців, хотілося б на 16 команд, якшо не вийде то в Острозі бес базара.
З.ы : команди з Нетішина, якшо є бажання пограти чекаємо на кожних вихідних, уже з двома тімами грали, вчора і сьогодні.

0

72

в Острoг поїдемо... на дабл
ЗА 10 число
ПРОТИ 17-го - День Студента як не крути, і зустрачати його за КСом не маю ніякого бажання...

0

73

Давненько я на форумі не появлявся(проблемс віз інет)...Читав тут усе, що ви понаписували...Якось пришлось побувати в Бункері: якщо чесно, то враження не дуже - малий ігровий зал+ЖК моніки не стандартних пропорцій. Але впринципі грати можна, тим більше якщо там будуть кращі 16 тім області+Нетішин+Львів. Але так як машин ще досі нема, то я за Ostroh Open Cup 5! Плюс нашого чемпа в тому, що це вже провірено часом(ну правда і у нас є деякі проблеми, які впринципі не сильно заважали проведенню чемпа).  Завтра я офіційно назву дату проведення чемпа в Острозі! Чекайте, напишіть дату, яка Вас більше влаштовує 10 чи 11 листопада!

0

74

10

0

75

Immortals будуть в остроге....

0

76

Анкаинд, мути пати в субботу! А то сам выкупи - на понедельник ВП утром с Острога - как ты думаешь, какой я приду на роботу???

0

77

Нє наші на ці вихідні неприїдуть. Давайте на пізніще проведем чемп.

0

78

ну так на ці вихідні їдем грати , а потім вже організується чемп по веселіше) NU~G. приїде точно. В крайньому випадку просто пограємо з тими хто буде. чекайте нас в суботу (10 листопада). якщо потрібно зайвити склад гравців (бо в нас трішки змінився) - скажіть - до вихідних напишу.Хотілося б звичайно нормального чемпіонату, але згідні і просто пограти.

0

79

аа ненене давайте лучше 11го :)

0

80

2die4 тоже будет на чемпе

0

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » !!! Чемпіонат в Рівному по Counter-Strike 1.6 !!!