cannabis.pro

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » Rivne LAN Cup 2008 :: #1 (обговорення)

Rivne LAN Cup 2008 :: #1 (обговорення)

Сообщений 1 страница 10 из 10

1

Сьогодні відбувся всіми жаданий чемп у м.Рівне, який зібрав 17 кращих команд області, а також серйозних гравців, які приїхали зі Львова, Івано-Франківська та Нетішина... Маса емоцій отримав на цих змаганнях...Почну напевне з негативних: по перше маловато місця у клубі, не було можливості поспостерігати за іграми інших команд :/ ,  мало простору за ігровим місцем (важко було "розложитися" так щоб мишка по коврику нормально бігала), ну а саме головне - не записувались демки... Надіюсь організатор врахує свої помилки і наступного разу вони не повторяться...Позитиву було звичайно більше: машини дійсно хороші, відкрив для себе нових тягових пациків: тім Імморталс, Піпл вс (раніше знайомі як 2die4)...Дуже порадовала гра моїх тіммейтів, все-таки прогрес у моєї тіми наявний, а це кул... Чого стоїть зіграти 3 гри по 16-14, особливо з Імморталс та ТФТ, запеклі ігри, від яких отримав массу задоволення, пацикі спс і респект! drinks !!! Особисто вбоолівав за Елекс, Піпл вс та Фул Сейнтс! Надіюсь все-таки вам дістались 1-2 місця! Ви того достойні! Всім спс за участь і підтримку!!! good
З.І. Якби було б як добратися додому троха пізніше, то ми б з Нетішином вам показали б як тра грати, і дали б ще пару хедів!!! blum3
З.І.І. Сорі якщо когось образив чи забув згадати...втомився троха... :(

0

2

1. team eLeks
2. 3w.prog
3. West Point Gaming

Матч за 3 мiсце :

3w.prog [6:6 WP as CT, 6:6 WP as T, 2:1 WP as T, 2:0 WP as CT] WP Gaming

3w.prog [16:13] WP Gaming
Для тих хто в танку, гралося до 13 раундiв, бо було мало часу.

Матч за 1-2 мiсце (суперфiнал)

team eLeks [7:13] 3w.prog @ de_nuke
team eLeks [13:7] 3w.prog @ de_train

Отредактировано 4it0r (2008-01-05 23:57:52)

+1

3

ггггг Красавчеки пацани!!! Foul^Sa!nts Недоіграв до конца =-((( просто були там свої справи!!!!а остальні місця можна???

0

4

Ну як вам новий склад WP Gaming? З першого разу в топ3, враховуючи те що 3w.prog програли по допам!

0

5

Як на мене чемпіонат виглядав більш-менш нормально.  :thank_you:

0

6

Ха-ха!!! San1K №1 по к-ті повідомлень!!! Де мій кубок?!  dwarf

0

7

Було б не погано влаштувати в Рівному рейтинговий чемпіонат області (команди суто з Рівненської обл.). Є люди, які можуть це замутити? Бо по тому чемпі, що був, складати якийсь рейтинг, думаю не правильно. Чекаємо на відповіді, пропозиції...

0

8

Чемп номер 2 в Рівному провели я і ВЕТЕР...тому зробити суто чемп по області буде без проблем...зберемо мабуть команд 8...але на даний момент про це рано говорти...просто ще не відішли від чемпу номер 2 в місті Рівне)))))

0

9

) ви хоч інфу якусь викладіть, про переможців то ми знаємо, а от хто на яких картах з якими рахунками зіграв..)

0

10

НУ вєрняк, виклалиб хоть якесь інфо.

0

Вы здесь » cannabis.pro » Counter-Strike » Rivne LAN Cup 2008 :: #1 (обговорення)