Тема создана, для большего сближения софорумчан
Предлагаю писать о себе так:
1. как зовут
2. откуда
3. возраст
4. увлечения
5. сколько плюсегов вы мне поставили
Отредактировано Et_Glukk (2007-07-09 22:40:52)
cannabis.pro |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » cannabis.pro » Знайомства » Ху из ХУ
Тема создана, для большего сближения софорумчан
Предлагаю писать о себе так:
1. как зовут
2. откуда
3. возраст
4. увлечения
5. сколько плюсегов вы мне поставили
Отредактировано Et_Glukk (2007-07-09 22:40:52)
Ярик це все мона написати в профілі .....краще написать про себе імя і щось цікаве, тобі так не кажеться??
Він запропонував один з варіантів викласти інфу про себе. Якщо є інші варіанти, то пропонуйте і вперед!
Але пропонувати можна дуже довго. Го писати про себе те, що кожен вважає потрібним.
І так, моє імя: Вася (Васьок, Васілій, Василь)
Окрім КС, ВОВа і компами подобається пограти з достойним суперником у великій теніс, люблю побігати весело у футбол, полюбляю знайомства з цікавими і веселими особами, особливо протилежної статі . Щодо музики, то я - меломан, слухаю різноманітну музику під різний настрій. З фільмів найбільше подобаються триллери, детективи, та ужастікі, хоча іноді мона і комедію з Джимом Керрі переглянути в кампанії шоб паржать. Дякую за увагу :thank_you:
Некст пліз.
ГІІІІ му наме іс Віталік я люблю багато чого, даже не знаю з чого почати, того й не буду (шутка)
а вопше я веселий хлопака люблю теніс і футбол пограть, з друзями на пиво ну або на водку drinks сходить....ну і т. д. і т. п.
Приветик всем!!!
Раздел знакомств, так что будем знакомиться...
Как вы знаете, меня зовут Ариана (Имя не очень, но ничего не поделаю)...
Я сама не живу в Остроге, но очень часто здесь бываю...
Мой возраст вы знаете, а внешний вид сейчас опишу: Не высокого роста, брюнетка, увлекаюсь кино и журналистикой, мой вес 43 кг., одежку люблю не модную, а удобную...
Хочу познакомиться со всей командой лично и я обещаю эту встречу, но к сожелению пока не могу сказать точной даты нашего будущего знакомства...
Пишите, я буду очень ждать любой информации...
И еще одно: Et_Shark ты просто молодец на щет форума, но....
)
Аріана привіт мона питання......? А звідки ти нас усіх знаєш?
Еще раз привет Archangel_Fenix.
Я же сказала что я журналист и моя професия такая, все о всех знать...
Если люди интерсные то я должна о них все знать....
Когда то я раскажу историю почему мне захотелось все о вас знать....
Когда то при личной встрече...
Аріана привіт мона питання......? А звідки ти нас усіх знаєш?
Ти уже в нашій команді?
Хе-хе, неа, він не пройшов кастінг - he hadn't kill me with knife yahoo
To Black_angel_back : а ім'я до речі дуже гарне. Не можу дочекатись нашої зустрічі в реалі. :friends:
Привет,Арина!Мне интересно (очень) я тебя хоть раз в глаза видел?:)ток чесно отпишы!
Black_angel_back
Хочу познакомиться со всей командой лично и я обещаю эту встречу, но к сожелению пока не могу сказать точной даты нашего будущего знакомства...
И чего боиться наша таинственная незнакомка?
САшко я під словом "нас " не мав на увазі Етерніті
и почему вы все пристали к ней???
yahoo
САшко я під словом "нас " не мав на увазі Етерніті
Вона до команди зверталась, а ти і себе туди втулив. Тебе вона точно не знає
Саньок якби ти уважно почитав всі повідомлення то поняв би що помиляєшся
прчитай уважніше
Так народ, хватить спорити, розділ призначений для знайомств, так що давайте пишіть краще інфу про себе.
Саньок якби ти уважно почитав всі повідомлення то поняв би що помиляєшся
прчитай уважніше
Я знаю, що вона тебе знає .
В тему: звати Саша, 21 рік, працюю в ТОВ "Інфосистема" та ТОВ "Рівнекоопсервіс" представником в Острозі. Навчаюсь заочно. Полюбляю активний відпочинок т.е. походи в ліс, на річку. Люблю футбол dinamo .Щодо комп"ютерних ігор, то граю тільки стратегії, гонки та РПГ. Контр-страйк виняток. Його доречі граю тільки 2 роки. Займаюсь комп"ютерною графікою. За більш детальною інформацією - в лічку. :thank_you:
Народ а шо всі такі стєснітєльні? пишіть про себе, будем знайомитись блище drinks take_example
Имя - Виталий, Вел, Велик, Верталь;
Ник - админский SADj, игровой SHAITAN, жизненый - Чернобыль (хожу в чёрном напостой);
Возраст - 20 лет;
Город - столица Украины Киев;
Учусь - Национальная академия управления - 3 курс - Програмист;
Увлечения - языки програмирования, японский/китайский язык, стритрейсинг, пивопитие, кальянчик покурить;
Работаю - компания ViaCom - админстратор автономных билинговых систем Linux/FreeBSD, Министерство образования Украины - администратор базы государственного реестра професоров выших учебных заведений Украины.
1.Меня звать Игорь
2.Я с г.Острог
3.мне 16 лет
4.Люблю погнать с компанией,попить пивка(оболонь),поиграть в кс,квейк,вов.
Вы здесь » cannabis.pro » Знайомства » Ху из ХУ