cannabis.pro

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » cannabis.pro » Знайомства » Ху из ХУ

Ху из ХУ

Сообщений 1 страница 20 из 25

1

Тема создана, для большего сближения софорумчан :)
Предлагаю писать о себе так:
1. как зовут
2. откуда
3. возраст
4. увлечения
5. сколько плюсегов вы мне поставили :)

Отредактировано Et_Glukk (2007-07-09 22:40:52)

0

2

Ярик це все мона написати в профілі :) .....краще написать про себе імя і щось цікаве, тобі так не кажеться??

0

3

Він запропонував один з варіантів викласти інфу про себе. Якщо є інші варіанти, то пропонуйте і вперед!
Але пропонувати можна дуже довго. Го писати про себе те, що кожен вважає потрібним.

І так, моє імя: Вася (Васьок, Васілій, Василь)
Окрім КС, ВОВа і компами подобається пограти з достойним суперником у великій теніс, люблю побігати весело у футбол, полюбляю знайомства з цікавими і веселими особами, особливо протилежної статі :). Щодо музики, то я - меломан, слухаю різноманітну музику під різний настрій. З фільмів найбільше подобаються триллери, детективи, та ужастікі, хоча іноді мона і комедію з Джимом Керрі переглянути в кампанії шоб паржать. Дякую за увагу :thank_you:
Некст пліз.

0

4

ГІІІІ му наме іс Віталік  :D  я люблю багато чого, даже не знаю з чого почати, того й не буду (шутка) :D
а вопше я веселий хлопака люблю теніс і футбол пограть, з друзями на пиво ну або на водку drinks сходить....ну і т. д. і т. п.

0

5

Приветик всем!!!
Раздел знакомств, так что будем знакомиться...
Как вы знаете, меня зовут Ариана (Имя не очень, но ничего не поделаю)...
Я сама не живу в Остроге, но очень часто здесь бываю...
Мой возраст вы знаете, а внешний вид сейчас опишу: Не высокого роста, брюнетка, увлекаюсь кино и журналистикой, мой вес 43 кг., одежку люблю не модную, а удобную...
Хочу познакомиться со всей командой лично и я обещаю эту встречу, но к сожелению пока не могу сказать точной даты нашего будущего знакомства...
Пишите, я буду очень ждать любой информации...
И еще одно: Et_Shark ты просто молодец на щет форума, но....
:)) :)

0

6

Аріана привіт мона питання......? А звідки ти нас усіх знаєш? :)

0

7

Еще раз привет Archangel_Fenix.
Я же сказала что я журналист и моя професия такая, все о всех знать...
Если люди интерсные то я должна о них все знать....
Когда то я раскажу историю почему мне захотелось все о вас знать....
Когда то при личной встрече... :)

0

8

Archangel_Fenix написал(а):

Аріана привіт мона питання......? А звідки ти нас усіх знаєш?

Ти уже в нашій команді? :D

0

9

Хе-хе, неа, він не пройшов кастінг - he hadn't kill me with knife yahoo
To Black_angel_back : а ім'я до речі дуже гарне. Не можу дочекатись нашої зустрічі в реалі. :friends:

0

10

Привет,Арина!Мне интересно (очень) я тебя хоть раз в глаза видел?:)ток чесно отпишы! :)

0

11

Black_angel_back
Хочу познакомиться со всей командой лично и я обещаю эту встречу, но к сожелению пока не могу сказать точной даты нашего будущего знакомства...

И чего боиться наша таинственная незнакомка?

0

12

Et_Unkind написал(а):

САшко я під словом "нас " не мав на увазі Етерніті :D

0

13

и почему вы все пристали к ней???
yahoo

0

14

САшко я під словом "нас " не мав на увазі Етерніті

Вона до команди зверталась, а ти і себе туди втулив. Тебе вона точно не знає :rolleyes:

0

15

Саньок якби ти уважно почитав всі повідомлення то поняв би що помиляєшся :D
прчитай уважніше

0

16

Так народ, хватить спорити, розділ призначений для знайомств, так що давайте  пишіть краще інфу про себе.

0

17

Саньок якби ти уважно почитав всі повідомлення то поняв би що помиляєшся 
прчитай уважніше

Я знаю, що вона тебе знає :D.
В тему: звати Саша, 21 рік, працюю в ТОВ "Інфосистема" та ТОВ "Рівнекоопсервіс" представником в Острозі. Навчаюсь заочно. Полюбляю активний відпочинок т.е. походи в ліс, на річку. Люблю футбол dinamo .Щодо комп"ютерних ігор, то граю тільки стратегії, гонки та РПГ. Контр-страйк виняток. Його доречі граю тільки 2 роки. Займаюсь комп"ютерною графікою. За більш детальною інформацією - в лічку. :thank_you:

0

18

Народ а шо всі такі стєснітєльні? ;)  ;)  ;) пишіть про себе, будем знайомитись блище  drinks  take_example

0

19

Имя - Виталий, Вел, Велик, Верталь;
Ник - админский SADj,  игровой SHAITAN, жизненый - Чернобыль (хожу в чёрном напостой);
Возраст - 20 лет;
Город - столица Украины Киев;
Учусь - Национальная академия управления - 3 курс - Програмист;
Увлечения - языки програмирования, японский/китайский язык, стритрейсинг, пивопитие, кальянчик покурить;
Работаю - компания ViaCom - админстратор автономных билинговых систем Linux/FreeBSD, Министерство образования Украины - администратор базы государственного реестра професоров выших учебных заведений Украины.

0

20

1.Меня звать Игорь
2.Я с г.Острог
3.мне 16 лет
4.Люблю погнать с компанией,попить пивка(оболонь):),поиграть в кс,квейк,вов.

0

Вы здесь » cannabis.pro » Знайомства » Ху из ХУ